Dilluns,29 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interésSocis

Crida als nostres associats, als usuaris d’activitats i als veïns en general: Campanya Nadal Solidari 2019 pels avis de +80 anys

Servei Municipal de Serveis Socials – Comissió del Benestar de la Gent Gran – Campanya Nadal Solidari 2019

Aquest projecte, és un dels cinc que porta a terme cada any la Comissió Municipal pel Benestar de la Gent Gran, i es ve realitzant des del 1990. Té dues accions ben diferenciades:
  1. Visites a les cinc residències de gent gran que hi ha a Vilafranca (Centre Ricard Fortuny, Inglada Via, Llar Evangèlica i Mare Ràfols) i als centres de dia. Uns representants de la Comissió, conjuntament amb l’Alcalde i la Regidoria de Serveis Socials, visiten i feliciten a les persones residents uns dies abans de Nadal. Prèviament, s’han fet arribat uns lots de torrons, neules i cava, perquè puguin gaudir de les festes.
  1. Visites a domicili de les persones de + de 80 anys empadronades soles a Vilafranca. L’objectiu d’aquestes visites, és la de detectar noves situacions de risc que es van donant cada any, observant l’estat de la persona i del seu habitatge. En cas de d’evidenciar-se una situació de risc, es deriva el cas a Serveis Socials. En el moment de la visita rebran un petit obsequi per part de la Comissió.
Aprofitem l’avinentesa per tal de demanar, entre els nostres associats, usuaris d’activitats i veïns del nostre barri  voluntaris per fer aquestes visites, doncs la gent de la comissió, a voltes no dona coll a fer amb un mínim de qualitat, les visites. Normalment, s’arriben a fer unes 260 visites de les més de 300 persones que hi ha censades amb aquest perfil (la diferència són persones que durant l’any han estat ingressades en residències, han anat a viure amb els fills, etc). Si us voleu oferir, podeu enviar un correu electrònic a veins@veinspoblenou.cat amb el vostre nom cognoms i telèfon o podeu passar pel nostre local del carrer Tossa de Mar 13 baixos, qualsevol dia de dilluns a dijous de 10 a 12 del mati o dilluns de 19.30 a 21 hores.  L’objectiu es aconseguir suficients voluntaris per tal d’efectuar un màxim de 4/5 visites cada voluntari. Data límit 10-12-18.
Moltes gràcies en nom de la Junta!