Jornada Solidaria de les AV de Vilafranca a benefici de la Creu Roja, en el seu programa “Aliança per l’Alimentació Infantil”

Representants de les associacions que van organitzar la festa el passat 3 d’octubre del 2015,  van lliurar ahir als responsables de la Creu Roja de l’Alt Penedès un taló amb la quantitat de 2.289€ pel seu projecte Aliança per l’Alimentació Infantil.

Moltes gràcies a totes persones que han fet possible la celebració d’aquesta Jornada Solidària. Particularment la nostra AV volem agrair la desinteressada col·laboració del Grup de Ball i Coreografia del Casal d’Avis del Tívoli que amb la seva professora Meri Fernàndez al capdavant, ens van delectar amb un complet i bonic repertori de boniques cançons i millors coreografies.

  • Cliqueu el següent enllaç per veure la notícia de Penedès TV:

http://www.rtvvilafranca.cat/2015/10/les-associacions-de-veins-de-vilafranca-han-lliurat-2-289-euros-a-la-creu-roja/

Les associacions de veïns de Vilafranca han lliurat 2.289 euros a la Creu Roja

Representants de les sis associacions que van organitzar la festa el passat 3 d’octubre van lliurar ahir als responsables de la Creu Roja de l’Alt Penedès un taló amb la quantitat de 2.289€ pel seu projecte Aliança per l’Alimentació Infantil.

Representants de les sis associacions que van organitzar la festa el passat 3 d’octubre van lliurar ahir als responsables de la Creu Roja de l’Alt Penedès un taló amb la quantitat de 2.289€. Aquesta quantitat és la que es va recollir finalment en els actes organitzats per les associacions de veïns de la Barceloneta-Sant Magí, l’Espirall, Les Clotes, el Molí d’en Rovira, Poble Nou i Sant Julià. Que preocupats per la situació de pobresa que afecta a un important nombre de ciutadans i en especial al tema de l’alimentació infantil, van decidir organitzar una jornada solidària a fi de fer sensibilització sobre aquesta situació i recollir diners a benefici del projecte Aliança per l’Alimentació Infantil de la Creu Roja de Vilafranca. Per aquest motiu es van posar a la venda uns bons de 5 € així com també el benefici de les consumicions van anar destinats al projecte.

Un dels aspectes més positius que destaquen els representants de les entitats veïnals ha estat la mútua col.laboració i també el suport rebut per moltes entitats i persones.

Les associacions de veïns també estan satisfetes d’haver repensat també la seva tasca a la societat, sumant a l’organització de les fetes de barri i les reivindicacions urbanístiques, la sensibilitat social.
D’aquí que el vicepresident de l’associació del Molí d’en Rovira apunti com a repte de futur el de donar suport als refugiats.

La festa solidaria s’havia previst inicialment en una data més apropiada per fer-la a l’aire lliure, però la coincidència d’activitats va obligar a desplaçar-la a la tardor. Aquest fet pot haver motivat que la recaptació no hagi estat tan gran com la prevista inicialment.

La festa del passat 3 d’octubre es va desenvolupar amb un ambient festiu, durant tota la tarda a la Plaça de la Verema amb tallers, pallassos, xocolatada i botifarrada popular. També es podien veure les exhibicions dels Falcons de Vilafranca i de diversos grups de ball i música. Acabant la jornada a la nit amb els dj’s els 4 magnífics.

1 comentari:Josep Maria Tobella Miralles

Molt agraïts per el magnífic suport periodístic que heu donat al llarg d’aquestes setmanes a aquest esdeveniment. I també volem agrair, als professionals de la casa que vareu colaborar amb nosaltres, la vostre divertida participació. Moltes gràcies en nom propi i en nom de les 6 Associacions de Veïns. Salutacions cordials.

***************************************************************************