Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès

Veïns, Comerciants, Professionals, Empreses i Entitats del Barri

Volem ser una associació oberta i al servei de tots els nostres veïns i també al servei dels comerços, empreses i entitats del barri.

Qualsevol incidència o suggerencia que vulgueu comunicar sobre la via publica, circulació, civisme, seguretat ciutadana, etc. estem al vostre servei per tal de facilitar la gestió davant de l’Ajuntament de Vilafranca.

Informem que, a l’Assemblea General Extra de Socis/es de l’any 2018 es van reformar en profunditat els nostres Estatuts i en l’actualitat, apart de tots els nostre veïns que ho desitgin, també qualsevol comerç, empresa o entitat del barri poden ser socis de l’entitat. Hem entès que així podem créixer i lluitar conjuntament per les millores del nostre barri. 

Per tant us animem a tots a que us feu socis d’aquesta Associació de Veïns del Poble Nou, que participeu en les nostres activitats, gestions i festes i també  animem  a aquelles persones amb sensibilitat social o ciutadana a participar en la Junta Directiva, a fi i efecte d’ajudar a créixer i millorar aquesta Entitat.  Estem totalment informatitzats i organitzats, ja veureu com us agradarà.

Ànims, us esperem!