Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès

Benvinguda

LA NOSTRA ASSOCIACIÓ

L’any 1977 un entusiasta Grup de Veïns va impulsar la creació de la nostra Associació amb l’objectiu de potenciar la convivència veïnal, fomentar iniciatives culturals, esportives, espectacles, etc. i ser un canal de comunicació entre el Barri i l’Ajuntament.

Cal agrair les diferents juntes que han anat passant al llarg dels anys, el seu esforç en col·laborar a la millora del nostre barri i potenciar les diferents activitats que porta a terme aquesta associació.

També cal agrair totes aquelles persones anònimes que, de forma totalment desinteressada, han i estan col·laborant, any darrere any, en les nostres activitats i en les nostres celebracions, tal com és la nostra entranyable Festa del Barri que ara estem a punt de celebrar.

També us confirmem el ple funcionament  de la nostra Pàgina Web, www.veinspoblenou.cat, del nostre Correu Electrònic, veins@veinspoblenou.cat , del nostre nou Facebook, www.facebook.com/veinspoblenou.cat i del nou Instagram, barri poblenou, on trobareu, ben detallada per conceptes, tota la informació sobre la nostra i vostra associació.

A part de les dades històriques, tècniques, de contacte, etc. hi trobareu detall de totes les activitats que es desenvolupen, les nostres festes i les nostres tradicions.

En aquest sentit volem aprofitar aquest programa per fer una crida a tots els socis per tal  que, a través d’aquesta pàgina web o a través del nostre també nou correu electrònic, o de forma presencial al nostre local,  ens actualitzeu totes les vostres dades.

I també en aquest sentit animen a tots els veïns que encara no en sou a fer-vos socis d’aquesta associació per tal que pugueu gaudir de totes les activitats. Com més serem més i millors coses  podrem fer. Ànims que només són 15 euros a l’any. 

Web:  www.veinspoblenou.cat – Correu electrònic:  veins@veinspoblenou.cat  

Facebook: www.facebook.com/veinspoblenou.cat – Instagram: #barripoblenouvilafranca

Gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració