Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès

Coordinadora de les Associacions de Veïnes i Veïns de Vilafranca del Penedès

Tal com ja vàrem anunciar en l’Assemblea anual de Socis del 2016, celebrada el passat dia 29-03-17, les vuit associacions de veïns i veïnes de Vilafranca hem presentat en societat, la nova “Coordinadora d’Associacions de Veïnes i Veïns de Vilafranca del Penedès”.

Aquesta coordinadora neix l’any 2016, per tal de treballar de forma conjunta les vuit Associacions de Veïns i Veïnes de Vilafranca del Penedès, al servei dels ciutadans i ciutadanes de la Vila,  amb l’objectiu de tractar el que entenem que són els “Grans Projectes  Globals de Ciutat”, per tal de fomentar la solidaritat, la igualtat i la convivència, a través de campanyes i activitats que sobrepassen el nivell dels barris.

Aquests primers mesos de funcionament, en les reunions periòdiques que tenim establertes amb l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Vilafranca, ja hem tractat diversos temes que considerem afecten, per igual, a tots els barris de la Vila.

QUÈ ÉS UNA ASSOCIACIÓ DE  VEÏNES I VEÏNS ?

És una organització sense ànim de lucre constituïda pels ciutadans i ciutadanes dels barris que, de forma totalment voluntària i altruista,  cerquen solucions de qualitat als problemes col·lectius i actuen formulant reivindicacions a les demandes dels veïns en diversos temes com Neteja, Via Pública, Urbanisme, Convivència Veïnal, Civisme, etc. amb els objectius prioritaris següents:

  • Millorar la qualitat de vida del barri.

  • Fomentar les relacions de veïnatge a través d’activitats culturals, esportives i lúdiques.

  • Ser interlocutor dels nostres veïns i veïnes amb l’Ajuntament i altres administracions.

Si té aquestes inquietuds o vol proposar-ne d’altres i/o fer qualsevol aportació, el convidem a visitar la seu social de l’Associació de Veïns i Veïnes del seu barri i a participar activament en la seva gestió. 

!!! Animeu-vos, sereu Benvinguts/es !!!!   

Associacions de Veïns i Veïnes Barceloneta, Centre, Clotes, Espirall, Girada, Molí d’En Rovira, Poble Nou i Sant Julià

Adjuntem els enllaços als diferents mitjans de comunicació que han publicat aquesta presentació……

 

      

***************************************************************