Dilluns,29 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès

Festa del Barri 2023

Amb el suport

FESTA DEL BARRI POBLE NOU: Dies 9, 10 i 11 de juny

DIVENDRES DIA 9-06-23 – Els actes es faran tots seguits

  • A les 20 hores, en front del local de l’Associació de Veïns al C/ Tossa de Mar 13. Inici d’una “Cercavila Popular”, per diversos carrers del barri per acabar-la al Parc Tívoli, a càrrec del “Grup de Grallers de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca, Maria Dolors Calvet” .

En arribar el mateix grup ens oferirà un petit repertori musical per donar inicia la Festa del Barri.

  • A les 21.15 hores a l’escenari del Parc Tívoli, “Presentació del Jurat i dels Participants all Concurs de nou Logotip ” i “Presentació del nou Logotip de l’Associació de Veïns del Poble Nou” segons resultat del recent concurs celebrat els últims dies, així com “Entrega de Premis al Guanyador i als dos Finalistes” i entrega de petit detall a la resta de participants.

Antic Logotip

Nou Logotip

??????????????????

  • A les 21.30 hores a l’escenari del Parc Tívoli, “Pregó de la Festa de Barri 2023” a càrrec del nostre veí i reconegut vilafranquí “Toni Ponce Bertrán”, persona amb elevat esperit de sacrifici, nadador paralímpic d’alt nivell amb diversos records mundials, fisioterapeuta de professió, que de ben segur ens farà passar una bona estona amb les seves experiències tot nadant per tot el mon.

  • En acabar, “Traca d’inici de Festa” a càrrec de “Els 3 Mosqueters” amb l’aportació musical i lumínica per part de “JBD Sonoritzacions”

                    LOGO JBD nous colors 2013-2

  • Tot seguit, al lateral de la pista esportiva del Parc Tívoli: “Exhibició de Teles Acrobàtiques”, per gentilesa de “La Vertical de Vilafranca” dirigida per la seva directora “Anna Pascual”. Escola d’aeris del Penedès que és un espai de formació, creació i exhibició de disciplines aèries de circ contemporani i de treball corporal conscient.

 

                                     

  • Tot seguit i com a cloenda de la jornada, a l’escenari del Parc Tívoli, “Concert de Gòspel” a càrrec del grup “Essència de Gòspel” , dirigits pel seu director “Argemí Curto”.

El grup vilafranquí Essència de Gòspel es va crear l’any 2007 i actualment compta amb 18 cantaires acompanyats d’un pianista i un bateria, tots ells sota la direcció d’Argemí Curto.

Per aquest concert Essència de Gòspel repassarà un gran repertori del gòspel més contemporani, el qual combina tot un reguitzell d’estils musicals que van de la balada al rock, passant pel rhythm and blues o el reggae. El concert que oferiran serà un espectacle ple d’energia amb la clara voluntat de fer passar una molt bona estona a tothom que els vulgui escoltar i amb el clar desig de que tothom en surti molt animat.

Nota important: Durant la vetllada hi haurà un petit “Servei de Bar” , per gentilesa de “Bar l’Artesà”, amb entrepans de pernil, botifarra blanca i formatge i de begudes, cervesa, coca-cola i aigua a un preu únic de 6 euros. Entrepà sol: 4 euros, beguda sola: 2 euros i cubates: 5 euros.

“Així podreu gaudir de la jornada tot reposant forces al mateix Parc Tívoli”

****************************

DISSABTE DIA 10-06-2023 – Els actes seran de matí i tarda

  • De 9 a 13 hores, al Parc Tívoli, “Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava” per gentilesa d’en “Joan Valls”

Durant la jornada es posaran a la venda ampolles de cava Màgnum de les Caves Emendis en que la imatge de la placa de cava serà el “Nou logotip” d’aquesta entitat que ha estat seleccionat en el recent concurs.

  • A les 10 hores del matí al Parc Tívoli: “Primer Partit de la Lliga Penedès de Bitlles Catalanes” per gentilesa del “Grup de Bitlles de Vilafranca” i dirigits per en “Joan Bermudez”.

  • De 11 a 13 hores, “Taller de Pintures i de Pintar cares” per gentilesa del “MIV-Moviment Infantil de Vilafranca” que enguany estant celebrant el seu 50º Aniversari.

  • A les 11.30 hores a la pista esportiva del Parc Tívoli ”Partits de basquet de 3×3” i en acabar ”Concurs de TIR: Two Ball”, organitzat per a jugadors de 10 a 12 anys. Aquesta activitat serà possible per gentilesa de la “Secció Esportiva del Basquet” del “Casal de Vilafranca” i dirigida per en “Adrià Arjona”.

  • A les 17.30 hores a la pista del Parc Tívoli: “Espectacle Infantil” a càrrec del grup “Viri Virom” que de ben segur farà passar una molt bona estona als nostres infants.
  • En acabar “Xocolatada” per gentilesa del “Restaurant la Garnatxa”, “Cutànies Via i les Fleques Rius, Parés i Mitjans”.

  • A les 19 hores, a la pista del Parc Tívoli, “Mostra de Balls” per gentilesa de les ballarines del “Casal d’Avis del Tívoli”, acompanyades pel “Grup de Gimnastes de la nostra Associació” i dirigides per la seva professora “Meri Fernàndez”.

  • A les 21.30 hores, “Sopar de Festa del Barri”, segons menús ja informats i reserves efectuades anticipadament durant el mes de maig, servit pel “Restaurant Cal Joanet”. El cava serà servit per gentilesa de l’Associació de Veïns.

                                                    

  • A continuació a la pista del Parc Tívoli, “Gran Ball” a càrrec del reconegut grup musical del nostre barri, “Swing Family”.

Nota important: Després del sopar i durant la vetllada hi haurà un petit “Servei de Bar” , per gentilesa de “Bar l’Artesà”, limitat a beguda sola: 2 euros i combinat: 5 euros.

“Així podreu gaudir de la jornada tot reposant forces al mateix Parc Tívoli”

************************************

DIUMENGE DIA 11-06-23 – Els actes seran de matí i tarda

  • A les 11 hores, “Classe i Ballada de Country” per gentilesa del Grup Silvers Line Dance i dirigits per “Marta Zapatero”.

  • A les 12.30 hores al Parc Tívoli a la zona sota arbres, “Ballada de Sardanes” a càrrec de la “Cobla Catània de Vilafranca”.

  •  
  • A les 18.30 hores, al Parc Tívoli: “Concert d’Havaneres” a càrrec del “Grup Xató” de Vilafranca.

  • A la mitja part se servirà “Rom Cremat”, preparat per en “Raimon Cuyàs”, per gentilesa de “l’Associació de Veïns del Poble Nou”

  • A les 20 hores i com a cloenda de la festa, a l’Església de Fàtima, “Missa de la Festa del Barri”, pregant pel barri i per tots els seus veïns. Aquesta missa està organitzada per les “Parròquies de Vilafranca” i la celebrarà mossèn “Xavier Aymerich”.

*****************************************

Loteria solidaria “La Dooble”

Per finalitzar i donada la bona acollida que va tenir l’any passat, posarem a la venda per tots els nostres socis, veïns i amics, la loteria “La Dooble”, de Loteries de Catalunya que nomes la podem utilitzar les entitats sense ànim de lucre.

Així es que, durant els tres dies de la Festa del Barri, els membres de la Junta i altres col·laboradors, degudament identificats amb una armilla amb el nostre nom i logotip, els convidarem a participar en aquest nou, interessant i social joc. I en podrem seguir comprant fins el dia 3-12-2023 al nostre local, als establiment de Ca la Madrona o per Internet. Gràcies!

****************************************

Agraïments:

  • A tots els nostres socis i sòcies pel seu renovat suport any darrera any.
  • A tots els comerciants del barri que sense la seva col·laboració, ja sigui a traves de la publicitat a aquest programa, ja sigui pel seu suport en material o logística, aquesta festa no seria possible.
  • A tots els nostres proveïdors de serveis i d’espectacles per les seves renovades aportacions.
  • Al departament de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Vilafranca per la seva aportació de material i pel seu suport logístic.
  • A tots els responsables dels diferents actes oferts pel seu ajut.
  • Al nostre entranyable grup de col·laboradors i col·laboradores.

“QUE GAUDIM DE LA NOSTRA FESTA AMB SEGURETAT I RESPONSABILITAT I FINS A LA PROPERA”

                   Organitza                                                   Amb el suport de

                                           

“MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER FER-HO POSSIBLE”

“VISCA EL NOSTRE ESTIMAT BARRI DEL POBLE NOU”

 

 ************************************************