Dimarts,23 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès

Festa del Barri 2022

FESTA DEL BARRI POBLE NOU: Dies 10, 11 i 12 de juny del 2022

DIVENDRES DIA 10-06-22 – Els actes es faran tots seguits

 • A les 20.30 hores a l’escenari del Parc Tívoli: “Pregó de la Festa de Barri 2022” a càrrec del nostre veí el conegut vilafranquí “Jesus Velacoracho Jareño”, investigador i divulgador de les histories del vi, de la gastronomia i de la cultura, que de ben segur ens farà passar una bona estona amb els seus coneixements, tot parlant dels… “50 anys de Paisatge i Paisanatge del Poble 

 • En acabar, “Traca d’inici de Festa” a càrrec de “Els 3 Mosqueters” amb l’aportació de música i só per part de “JBD Sonoritzacions”

                                              LOGO JBD nous colors 2013-2

 • Tot seguit, a l’escenari del Parc Tivoli: “Classe oberta i Ballada de Swing”, per gentilesa dels grups “Swing Vilafranca” i “Penedès Swing” . Tots/es a ballar!

                                                                 

 

Nota important: Durant la vetllada hi haurà un petit “Servei de Bar” , per gentilesa de “Bar l’Artesà”, limitat a entrepans de pernil i botifarra blanca i de begudes, cervesa, coca-cola i aigua a un preu únic de 5 euros. Entrepà sol: 3 euros i beguda sola: 2 euros.

“Així podreu gaudir de la jornada tot reposant forces al mateix Parc Tívoli”

                                                     

DISSABTE DIA 11-06-2022

 • De 12 h a 15 hores del migdia, al Parc Tívoli, els “Administradors i Administradores de la Festa Major de Vilafranca” d’enguany, organitzen un “Vermut Electrònic” , amb el “Dj. Joan Sadurní”.

“Us esperem per fer un tast de Festa Major”

L’objectiu és apropar la més típica al nostre barri, començar a fer caliu i poder conèixer el quintet de #lamésdesitjada. La barra amb vermut, begudes diverses i pica-pica serà a preus populars i també es podrà adquirir el marxandatge d’aquest any.

                                                                                  

 • A partir de les 18 hores els actes es faran tots seguits.
 • A les 18 hores a la pista del Parc Tivoli: “Espectacle Infantil” a càrrec del conegut “Gran Gabini Show” que de ben segur farà passar una molt bona estona als nostres infants.

 • En acabar “Xocolatada” per gentilesa del “Restaurant la Garnatxa”, “Catànies Via i les Fleques Rius, Parés i Mitjans”.

 • A les 19.30 hores, a la pista del Parc Tívoli, “Mostra de Balls” per gentilesa de les ballarines del “Casal d’Avis del Tívoli”, acompanyades pel “Grup de Gimnastes de la nostra Associació” i dirigides per la seva professora “Meri Fernàndez”.

                                        

 

 • A les 21 hores a la pista del Parc Tívoli, “Gran Ball de Vetlla” a càrrec del reconegut grup musical del nostre barri, “Swing Family”

Nota important: Durant la vetllada hi haurà un petit “Servei de Bar” , per gentilesa de “Bar l’Artesà”, limitat a entrepans de pernil i botifarra blanca i de begudes, cervesa, coca-cola i aigua a un preu únic de 5 euros. Entrepà sol: 3 euros i beguda sola: 2 euros.

“Així podreu gaudir de la jornada tot reposant forces al mateix Parc Tívoli”

                                                                      

DIUMENGE DIA 12-06-22

 • A les 10 hores del matí al Parc Tívoli: Exhibició de “Bitlles Catalanes” per gentilesa del “Grup de Bitlles de Vilafranca” i dirigits per en “Joan Bermudez”

 • A les 12 hores al Parc Tívoli: “Ballada de Sardanes” a càrrec de la “Cobla Catània de Vilafranca”.

 • A les 18 hores, al Parc Tívoli: “Concert d’Havaneres” a càrrec del “Grup Xató” de Vilafranca.

 • A la mitja part se servirà “Rom Cremat”, preparat per en “Raimon Cuyàs”, per gentilesa de “l’Associació de Veïns del Poble Nou”

 • A les 20 hores i com a cloenda de la festa, a l’Església de Fàtima, “Missa de la Festa del Barri”, pregant pel barri i per tots els seus veïns. Aquesta missa està organitzada per les “Parròquies de Vilafranca” i la celebrarà mossèn “Xavier Aymerich”.

 • En acabar la missa a la mateixa església, “Concert de piano i polifonia” amb la reconeguda coral vilafranquina, “Coral Kandenit” acompanyades del pianista “Xavier Sabaté Condis                                                             

I per finalitzar, us informem “en primícia”, de que ens hem adherit a “Loteries de Catalunya”, tot firmant un “Acord de Col·laboració”, mitjançant l’establiment de “Ca la Madrona”, per tal d’oferir al nostres associats, veïns i amics, la nova loteria “La Dooble”, que nomes la podem utilitzar les entitats sense ànim de lucre i de la que us fem una petita presentació.

Així es que, durant els tres dies de la Festa del Barri, els membres de la Junta i altres col·laboradors els convidarem a participar en aquest nou, interessant i social joc. I en podrem seguir comprant fins el dia 3-12-2022. Gràcies!

“QUE GAUDIM DE LA NOSTRA FESTA AMB SEGURETAT I RESPONSABILITAT I FINS A LA PROPERA”

                                 Organitza                                                                          Amb el suport de

                                                   

“MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER FER-HO POSSIBLE I VISCA EL NOSTRE ESTIMAT BARRI DEL POBLE NOU”