Dimarts,23 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Benvinguda

Benvinguts a la nova web

Com a novetat per aquest 2014, l’Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca, amb quasi 40 anys de historia, ens plau informar de la modificació de les nostres * *Pàgina Web i Correu Electrònic * * on i trobareu, ben detallada per conceptes, tota l’informació sobre la nostre  i vostre associació així com la forma de contactar amb nosaltres.

Apart de les dades, històriques, tècniques, de contacte, informació del barri, informació municipal i enllaços d’interès, etc.,  i trobareu detall de totes les activitats que es desenvolupen, les nostres festes i les nostres tradicions.

Tanmateix a l’Apartat de “ENTRADES RECENTS, de forma periòdica, anirem actualitzant totes aquelles informacions que estimem puguin  ser del nostre/vostre màxim  interes i de la màxima actualitat.

En aquest sentit volem aprofitar per fer una crida a tots els socis per tal de que, a través d’aquesta  mateixa Web i a l’apartat:  Socis i de forma totalment automàtica, ens actualitzeu totes les vostres dades.

I també en aquest sentit animen a tots els veïns i comerciants del barri  que encara no en sou a fer-vos socis d’aquesta associació per tal de que pugueu gaudir de totes les activitats. Com més serem més i millors coses  podrem fer. Ànims que només son 12 euros a l’any. També ho podeu fer a traves d’aquesta Web i a l’apartat de No Socis i de forma totalment automàtica.

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostre col.laboració.

La pàgina web és: www.veinspoblenou.cat

El correu electrònic és:  veins@veinspoblenou.cat

*****************************************************