Divendres,8 de desembre de 2023
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interésNovetats

Col.laboració amb el projecte “Obrint Camins” – Cerquem voluntaris/es

Tal com els vàrem informar el passat 23-04-2020, aquesta Associació de Veïns ja fa dos anys que estem col.laborant amb el Servei d’Atenció a la Dependència i a les Persones Grans  de la Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca en una doble vessant com son les visites que es fan durant les Festes de  Nadal als avis de mes de 80 anys i que viuen sols al nostre barri, tot efectuant trucades per interessar-se pel seu benestar i les seves possibles necessitats en temps de Covid 19 essent les ultimes efectuades durant el període d’abril i maig del 2020.

Doncs be, ara aquest servei ha donat un pas més i tornarà a efectuar trucades als avis per interessar-se per ells i per aquest motiu fa una crida a la societat en el senti de cercar persones voluntàries que estiguin interessades en participar d’aquest important projecte.  

En aquest sentit animem a tots els nostres socis/es i veïns/es a participar en aquestes trucades solidaries.

ÀNIMS, FEM BARRI I FEM-LO SOLIDARI! 

Es busquen persones voluntàries per fer trucades telefòniques  d’acompanyament a persones grans de Vilafranca que viuen soles en temps de Covid-19.

Aquesta iniciativa s’inclou dins el projecte Obrint Camins i parteix de l’experiència d’una prova pilot impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca durant el primer semestre de 2020.

Les persones interessades poden contactar amb el Servei d’Atenció a la Dependència i a les Persones Grans:
Per telèfon 📞 93 890 59 17
Per whastapp 📲 648 261 147
Per correu 📧 rgarcia@vilafranca.org

🔗 http://www.vilafranca.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=25422578