Dimarts,23 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Sin categoríaVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Condol pel nostre veí Pau Pérez i condemna pels atemptats de Barcelona i Cambrils

De de l’Associació de Veïns del Poble Nou volem expressar en nostre mes sentit condol a la família i amics del Pau Pérez, víctima de l’atemptat de Barcelona del passat dijous i expressem la nostra repulsa al terrorisme.

* * * Descansi en pau * * * 

Reproduïm la noticia de la Web de l’Ajuntament de Vilafranca i la subscrivim en la seva totalitat.

Vilafranca del Penedès expressa el rebuig a l’atemptat terrorista de Barcelona i Cambrils en una multitudinària concentració aquest divendres al migdia a la plaça de la Vila. Davant l’atemptat comès a Barcelona i Cambrils aquest dijous dia 17 d’agost de 2017, des de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès s’ha manifestat el més enèrgic rebuig a l’acció que el grup terrorista Estat Islàmic ha reivindicat a la ciutat de Barcelona, així com amb les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Alcanar i l’intent d’atemptat terrorista a Cambrils de les darreres hores.

Vilafranca del Penedès ha mostrat el seu suport, escalf i estima cap a les víctimes, els seus familiars i amics, així com a totes les persones que han ajudat en tot el que ha estat possible. I el més sincer agraïment a tots els cossos d’emergències, de seguretat mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions, empreses i entitats ciutadanes que han fet tot el possible en aquests difícils moments, així com totes les persones a títol individual que han ajudat, ajuden i ajudaran en tot el necessari.

Avui ens refermem en la voluntat de seguir construint uns pobles i ciutats, on imperi el respecte, la llibertat i la pau. Abans de Barcelona, han estat moltes les ciutats que han patit la barbàrie del terrorisme, sempre ens hem solidaritzat amb totes. Ara ens ha tocat més a prop, i seguirem lluitant units, amb totes les ciutats i països del món que defensem la democràcia, la llibertat i la pau.

****************************************************