Divendres,1 de març de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interésNovetats

Festa Major 2021 de Vilafranca al nostre Barri: Capta el dijous 19-08-21 i Matinades el dilluns 30-08-21

Vinga una mica d’alegria pel barri del Poble Nou i per tot Vilafranca. Torna la mes típica, la Festa Major de Vilafranca, amb totes les precaucions i complint amb les mesures sanitàries establertes.

Capta de Festa Major 2021 al Poble Nou

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca 2021 repeteixen el format dels últims anys  per la Capta de Festa Major als Barris.

Per el que fa al nostre barri, el proper dijous  dia 19-08-21, entre les 18 i les 20:30 hores, al Parc del Tivoli, hi haurà un punt de venda dels programes, amb una carpa, taules i cadires cedides per aquesta associació, a disposició de tots els nostres socis, veïns, comerciants i amics. L’acte comptarà amb una figura del Balls a determinar. 

Per normativa vigent del Covid 19 no podrem servir berenar, tal com veníem fent els últims anys, però per gentilesa d’aquesta Associació de Veïns,  posarem a disposició dels assistents ampolles d’aigua.

 

* * * Us animem a passar una bona estona al Parc Tivoli * * *

Matinades de Festa Major 2021 al Poble Nou

Aquest any hi han novetats!! No anirem a les 7 del matí a recollir el Grup de Grallers assignat al nostre barri sinó que ells, a l’esmentada hora, faran cap al Parc del Tívoli o s’iniciarà una Cercavila pels carrers mes cèntrics del nostre barri, retornant al mateix Parc Tívoli on aquesta Associació de Veïns, tal com es ve fent des de  molts anys, tindrem preparats uns entrepans, tots de pernil i embolicats amb paper de plata per complir amb la normativa sanitària vigent, que acompanyarem amb ampolles d’aigua i cava servit en vasos.  

Cas de que la normativa d’aquella data prohibís servir menjar, lamentablement es servirien només begudes. 

 

* * * US DESITGEM UNA MOLT BONA FESTA MAJOR 2021  * * *