Dimecres,19 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Festes del Barri Poble NouInformació Municipal d'interésVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Festa Major de Vilafranca 2022 al Tívoli: Capta el 18 d’agost i Matinades el 30 d’agost

CAPTA FM 2022

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca 2022 repeteixen el format dels últims anys  per la Capta de Festa Major als Barris.

Pel que fa al nostre barri, el dijous dia 18-08-22, entre les 18 i les 20:30 hores, al Parc del Tívoli, hi haurà un punt de venda dels programes, a disposició de tots els nostres socis, veïns, comerciants, entitats i amics. L’acte estarà amenitzat amb el Ball dels Pastorets, Ball del Drac i Ball de les Cotonines. 

Per aquest any tenim una interessant sorpresa: Ens col·laborarà   el MIV, Moviment Infantil de Vilafranca que enguany celebraran el seu 50 Aniversari, que ens oferiran tallers de pintar cares i jocs populars.

Tanmateix, i com a aportació de la nostre Associació de Veïns, posarem a disposició de la canalla assistent, aigua i pastes.

¡Us animem a passar una bona estona al Parc Tívoli!

MATINADES  FM 2022

Com cada any el dimarts dia 30-08-22 a les 7 del matí a la Plaça de la Vila, hi haurà l’inici de les Matinades de la Festa Major 20122. Tal com es habitual la matinera cercavila es dirigirà cap al nostre barri, fent una ruta per diferents carrers, per finalitzar al nostre entranyable Parc Tívoli, on aquesta Associació de Veïns, tal com s’ha fet des de molts anys, tindrem preparats uns entrepans que acompanyarem amb aigua un bon Cava del Penedès.

Enguany disposarem de dues colles de grallers: Pendent de confirmació.

     

¡US DESITGEM UNA MOLT BONA FESTA MAJOR 2022!