Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Festes del Barri Poble NouInformació Municipal d'interésNovetatsSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Festa Major de Vilafranca al Poble Nou: Capta el 18-08-23 i Matinades el 30-08-23

FM 2023
   

CAPTA FESTA MAJOR 2023

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca 2023 repeteixen el format dels últims anys  per la Capta de Festa Major als Barris.

Per el que fa al nostre barri, el divendres dia 18-08-23, entre les 18 i les 20:30 hores, al Parc del Tivoli, hi haurà un punt de venda dels programes, a disposició de tots els nostres socis, veïns, comerciants, entitats i amics. L’acte estarà amenitzat per alguns Balls de la Festa Major, pendents de confirmació.

C:\Users\Usuario\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\CFC19E1D.tmp El programa de la festa major és com un llibre de ciències i l'obsequi, un setrill | RTVVilafranca

Tanmateix i com a aportació de la nostre Associació Veïnal,  posarem a disposició del públic assistent botelles d’aigua.

¡Us animem a passar una bona estona al Parc Tivoli!

MATINADES  FESTA MAJOR 2023

Com cada any, el dimecres dia 30-08-23 a les 7 del mati a la Plaça de la Vila,  hi haurà l’inici de les Matinades de la Festa Major 2023. Tal com es habitual la matinera cercavila es dirigirà cap al nostre barri, fent una ruta per diferents carrers, per finalitzar al nostre entranyable Parc Tivoli, on aquesta Associació Veïnal, tal com es ve fent des de  molts anys, tindrem preparat un petit esmorzar que acompanyarem amb aigua i un bon Cava del Penedès.

Enguany disposarem de dues colles de grallers: Pendent de confirmació.

¡US DESITGEM UNA MOLT BONA FESTA MAJOR 2023!