Dimecres,19 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Socis

Informació important pels Socis i Sócies

Informació d’especial interès pels nostres socis i sòcies actuals i futurs/es

Temes legals: Per problemes tècnics, durant els últims anys, tot i que vostès eren convocats formalment per carta personalitzada a les assembles anuals de socis, no els havíem enviat, posteriorment, les corresponents actes. El soci o sòcia que vulgues efectuar alguna consulta sobre les actes dels últims anys, informem que les tenim degudament arxivades, al nostre Llibre d’Actes i resten a disposició de tots vostès.

Ara, aquesta incidència ja ha esta solucionada i en relació a les Assembles Anuals de Socis/es 2019, Ordinària i Extraordinària que vàrem celebrar el passat dia 21-03-19, en els darrers dies, tots els socis ja hauran rebut l’Acta corresponent a les indicades assembles, ja sigui per correu electrònic, qui en disposi, ja sigui per correu ordinari.

Tanmateix i a l’Assemblea General Extraordinària 2018, es varen presentar i sotmetre a votació i varen ser aprovats, per unanimitat, els nous Estatuts de l’Associació així com el Reglament de Regim Intern , amb la finalitat d’adaptar-nos a les noves lleis que ens regulen , millorar i redefinir la nostra gestió en tots els àmbits, com el legal, el fiscal i el comptable, les activitats, els òrgans de govern, les candidatures a dits òrgans, la junta directiva, protecció de dades, llei de transparència, etc., que estem segurs que ens facilitarà, a tots plegats una millor gestió i utilització de la nostra i vostra Associació de Veïns del Poble Nou.

Temes informàtics: Com saben, des de fa uns anys disposen d’una renovada pagina web, www.veinspoblenou.cat a on poden trobar tota la nostra informació legal, activitats, novetats i tota aquella informació municipal o d’altres entitats que considerem d’interès general tant pels nostres associats tant com pel nostre barri en general. I també d’un correu electrònic, veins@veinspoblenou.cat al que es poden dirigir per qualsevol cosa que precisin sent el nostre compromís de donar resposta al mateix dia o en 24 hores màxim.

Novetat informàtica de Informació als socis/es: Tal com els vàrem anunciar fa uns dies, disposem del Nou servei de notificacions automàtiques i gratuïtes als seus dispositius mòbils, ordinadors i tabletes:

https://veinspoblenou.cat/wp-content/uploads/2019/03/1495184132_387983_1495184534_noticia_normal.jpg

Ara, si així ho desitgen, la propera o primera vegada que accedeixin a la nostra pagina Web, www.veinspoblenou.cat, des de qualsevol dispositiu com ordinador, tablets, telèfon mòbil, etc. els sortirà l’avís, per primera i única vegada, que hem fotografiat mes amunt, tot preguntant-li si volen rebre les nostres noves notificacions, de forma totalment automàtica i gratuïta, al seu dispositiu, cada vegada que en publiquem i sense necessitat d’obrir correus electrònics ni cap altre aplicació.

Llavors, cada vegada que aquesta AV publiqui qualsevol informació a la web i al facebook. automàticament els sortirà a la pantalla, de qualsevol dels dispositius que hagin triat, la mateixa i la podran llegir a l’instant.

Esperem que aquest nou servei sigui del seu agrat, els faci servei  i tanmateix, siguin molts els que l’utilitzin. Moltes gracies per la seva col·laboració.

Millora de les comunicacions amb els nostres socis/es: Tal com ja hem indicat en el primer apartat d’aquest escrit estem procedint a la millora, fluïdesa i sostenibilitat de les nostres comunicacions amb els nostres socis.

De tal forma, que tal com vostès hauran pogut comprovar durant els últims dies, apart de l’enviament de les actes de les assembles a traves del correu electrònic, per aquest mateix procediment hauran rebut, a tall d’exemple, informació del Sopar de Barri com a anticipació del Programa d’Actes de la Festa del Barri 2019, per tal de que estiguin informats, amb l’antelació suficient d’aquells actes i esdeveniments dels que precisen estar informats per tal de poder decidir la seva assistència, la compra de tiquets o qualsevol altre gestió que fos precisa efectuar.

No cal dir que aquells associats dels que encara no disposem del seu correu electrònic, hauran rebut aquesta informació del Sopar de Barri en carta postal, també amb la suficient antelació així com aquest programa que ara tenen entre mans.

Per tant, sabem que ens estem fent molt pesats, molt, però preguem a tots aquells socis i sòcies que encara no ens hagin facilitat el seu correu electrònic ens el comuniquin per tal de millorar les nostres comunicacions envers vostès i fer-les mes sostenibles.

Poden fer-ho, precisament, enviat un correu electrònic a veins@veinspoblenou.cat indicant el seu nom complet així com el seu correu electrònic.

Gràcies anticipades per la seva bona acollida que estem segurs dispensaran a la nostra proposta.

Esperem una pluja de correus electrònics”

“Rebin una cordial salutació en nom de tota la Junta”