Interessant proposta del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Correu que hem rebut a l’Associació de Veïns amb el preg de fer-ne la màxima difusió. Creiem que es una molt interessant proposta per les persones no professionals, que tinguin inquietuds artístiques. Per mes informació podeu trucar o fer un correu segons les dades del correu adjunt.

Us animem a participar-hi.

Benvolguts/des

En el marc de la nova temporada d’Espectacles Professionals de Cal Bolet/Auditori està prevista l’actuació  per al proper mes de maig de la companyia de dansa de Sebastian Garcia Ferro amb un suggerent espectacle anomenat +45.

Aquest és el punt de partida d’un projecte de dansa social que proposa uns tallers de moviment dirigits  a homes i dones majors de 45 anys,que tindran lloc durant  sis dies del mes d’abril dirigits per la ballarina vilafranquina Olga Álvarez, membre de la companyia.

El procés creatiu del projecte +45 preveu involucrar a intèrprets no professionals d’entre 45 i 65 anys i treballar durant sis sessions situacions coreogràfiques, visuals i performàtiques del món simbòlic i social. Les persones que participin als tallers formaran part de l’espectacle que tindrà lloc el dia 14 de maig a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

Us agrairem que feu difusió entre les persones que facin activitats a la vostra associació. El període d’inscripció serà del 27 de gener fins el 24 de febrer per correu electrònic espectacles@vilafranca.cat o al telèfon 93 890 04 59.

Salutacions cordials

Victòria Claver – Servei de Cultura

C/Escorxador, 21 – 08720 Vilafranca del Penedès

Telf. 938 900 459
vclaver@vilafranca.orghttp://culturavilafranca.cat

baixa

************************************************************