Divendres,1 de març de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interés

Interessant proposta del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Correu que hem rebut a l’Associació de Veïns amb el preg de fer-ne la màxima difusió. Creiem que es una molt interessant proposta per les persones no professionals, que tinguin inquietuds artístiques. Per mes informació podeu trucar o fer un correu segons les dades del correu adjunt.

Us animem a participar-hi.

Benvolguts/des

En el marc de la nova temporada d’Espectacles Professionals de Cal Bolet/Auditori està prevista l’actuació  per al proper mes de maig de la companyia de dansa de Sebastian Garcia Ferro amb un suggerent espectacle anomenat +45.

Aquest és el punt de partida d’un projecte de dansa social que proposa uns tallers de moviment dirigits  a homes i dones majors de 45 anys,que tindran lloc durant  sis dies del mes d’abril dirigits per la ballarina vilafranquina Olga Álvarez, membre de la companyia.

El procés creatiu del projecte +45 preveu involucrar a intèrprets no professionals d’entre 45 i 65 anys i treballar durant sis sessions situacions coreogràfiques, visuals i performàtiques del món simbòlic i social. Les persones que participin als tallers formaran part de l’espectacle que tindrà lloc el dia 14 de maig a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

Us agrairem que feu difusió entre les persones que facin activitats a la vostra associació. El període d’inscripció serà del 27 de gener fins el 24 de febrer per correu electrònic espectacles@vilafranca.cat o al telèfon 93 890 04 59.

Salutacions cordials

Victòria Claver – Servei de Cultura

C/Escorxador, 21 – 08720 Vilafranca del Penedès

Telf. 938 900 459
vclaver@vilafranca.orghttp://culturavilafranca.cat

baixa

************************************************************