Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Festes del Barri Poble NouInformació Municipal d'interés

La Capta de Festa major 2019 als Barris a RTVVilafranca

Aquest dimecres i dijous tindrà lloc la capta de la Festa Major de Vilafranca

Al Poble Nou, al parc del Tívoli, amb Capgrossos i Cotonines, l’Associació de Veïns del Poble Nou oferirà un berenar amb pastes, xocolata i aigua per la mainada i inflables infantils.

 

Aquest dimecres a dos quarts de deu del matí començarà un dels actes previs de la festa major per excel·lència com és la Sortida de la Capta i obertura de la parada amb els programes.

Els col·laboradors, les setrilleres i els administradors i administradores aniran pels carrers més cèntrics de la Vila acompanyats pels grallers, per oferir el programa d’actes, l’estampa i l’obsequi de Festa Major. També es visitaran el Casal de la Gent Gran del carrer Peguera i el Centre de Dia Àgora.
Per la tarda, des de les sis i fins a dos quarts de nou, les parades de la capta se situaran als barris de Sant Julià, Molí d’en Rovira, Poble Nou i Centre. A Sant Julià, a la plaça de la Sardana hi haurà l’Àliga i Nans i s’oferiran xocolatada i taller de manualitats.

El Molí d’en Rovira, a la plaça Vilanova, amb presència del Drac, Gegants i Falcons, amb l’activitat ‘Dibuixa i pinta la teva Festa Major’ i amb berenar per a les persones assistents.

I a la plaça de la Vila hi haurà els Cercolets i Panderetes, amb tallers de Festa Major.

El dijous la sortida dels segon dia de Capta també es farà a dos quarts de deu del matí. Al matí es visitaran les residències de gent gran Inglada Via, Mare Ràfols, Ricard Fortuny, Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i Josefina Mata. Acompanyaran la Capta els grups de grallers que participen a la Festa Major.

També hi haurà parada de Festa Major a la plaça de la Vila.
Per la tarda la capta es traslladarà als barris de la Barceloneta-Sant Magí, les Clotes, l’Espirall i la Girada.
A Barceloneta se situarà al carrer Barba i Roca amb el Drac, Gegants, Ball Pla i Panderos i una activitat de taller de manualitats.
A les Clotes, al carrer Torrelles de Foix, amb Nans, Capgrossos, Figuetaires i Bastoners, i s’oferirà fruita per a berenar. A l’Espirall, a la plaça Doctor Bonet, amb les Gitanes, Àliga gran i petita i una xocolatada popular. A la rambla de la Girada hi haurà les Cotonines, Serrallonga i Pastorets, amb taller de manualitats.