Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Sin categoría

La Mitja Marató de l’Espirall ret un sentit homenatje en memória de José Luis Lassa i Juan Antonio Barros

Durant la celebració de l’edició d’enguany, 18-12-16, de la Mitja Marató de l’Espirall, que com cada any organitzen, conjuntament,  l’Associació de Veïns de l’Espirall, Ajuntament de Vilafranca i Diputació de Barcelona, s’han efectuat dos entranyables actes en memòria del que fou durant 7 anys, Director de la Cursa, l’atleta de Fondistes Penedès Juan Antonio Barros, que va morir en finalitzar la Marató de Castelló, el passat mes d’abril  i del que fou també durant més de 30 anys Col·laborador, Jutge i Director, de la Mitja Marató de l’Espirall, José Luis Lassa, que va morir sobtadament el passat mes d’octubre.

El primer acte ha consistit en un emotiu minut de silenci, amb la presencia de les families dels dos difunts, arropats per l’Organització, Col·laboradors, Corredors i public assistent. Sota la línia de sortida s’han col·locat les fotografies dels dos homenatjats i per part de l’organització han entregat dos bonics rams de flors a les dues viudes. La veritat es que ha estat molt emotiu.

El segon acte ha tingut lloc en acabar la cursa i abans d’efectuar la corresponent entrega de premis als guanyadors i guanyadores de les diferents categories de la cursa. Ha consistit en l’entrega per part del President de l’Associació de Veïns de l’Espirall, de dues plaques a les dues viudes, en record dels anys de col·laboració a aquesta ja consolidada cursa esportiva, per part dels seus difunts marits.

Recordem que el Sr. Jose Luis Lassa, ha estat durant molts anys el Tresorer de la nostre Associació de Veïns del Poble Nou i per aquest motiu, una representació de la nostra junta ha estat present, en els dos emotius actes, tot recordant al nostre company i donant recolzament a la família.

* * Descanseu en pau, Jose Luis i Juan Antonio. Un emotiu record de part de la AVPN * *


Mitja Marató l’Espirall-Vilafranca 2016 – Homenatge a Juan Antonio Barros i José Luis Lassa

                                         

L’edició 2016 de la Mitja Marató L’Espirall-Vilafranca estarà dedicada a la memòria de Juan Antonio Barros i de José Luis Lassa.

Barros va ser durant 7 anys director tècnic de la cursa i va morir el passat 10 d’abril de 2016 després de disputar la Marató Vias Verdes Ojos Negros de Navajas,a la província de Castelló.

Per la seva banda, José Luis Lassa, desaparegut el passat 30 d’octubre de 2016, va exercir de jutge i de director de la cursa en ruta de la Mitja Marató L’Espirall-Vilafranca durant més de trenta anys.

Ambdós seran homenatjats el proper 18 de desembre amb un minut de silenci abans de donar el tret de sortida de la cursa.

************************************************************