Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interésNovetatsSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Nou projecte Departament Cultura: Tast d’idees. Debatem el que ens preocupa.

Des del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, la regidora Àngels Dalmau us convida i demana si es pot fer extensiu als associats de les associacions veïnals de la Vila la informació del:  Tast d’idees. Debatem el que ens preocupa.  

És un nou projecte que pretén donar resposta a les inquietuds i preocupacions, quotidianes i actuals, de la societat i de la ciutadania de Vilafranca. El projecte, social i cultural, abordarà una sèrie de temàtiques transversals, en un format de proximitat, de conversa i diàleg amb els assistents.

Un dels objectius és atendre a les necessitats de la ciutadania que, sovint, mostren interès per obtenir informació sobre temes que els afecten de manera com la salut -mental-, la seguretat o el benestar familiar. Temes que es tractaran des del punt de vista professional i també vivencial.

Les xerrades es faran a l’Auditori del Viniseum.

Dimecres 22 de maig a les 19h  – Per què s’està tansant la relació entre homes i dones? A càrrec de M. Àngels Cabré, directora de l’Observatori Cultural de Gènere i Rafa López, sociòleg, expert en tendències socials i col·laborador a RAC1, TV3, TVE I La Sexta.

Dimecres 26 de juny a les 19h  Voler agradar a tothom és un risc per a la salut mental?  El postureig a les xarxes, com a exemple.  A càrrec Montserrat Dolz, psiquiatra i cap de l’àrea de Salut mental de l’hospital Sant Joan de Déu i Lydia Albertí, experta en Influences Marketing, cofundadora de Growtag i docent de la Universitat Pompeu Fabra.