Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interés

OBRES DE REURBANITZACIÓ DEL PASSEIG RAFAEL SOLER (2)

L’Ajuntament de Vilafranca ens informa que ens el propers dies s’obriran al pas de vehicles i vianants les prolongacions dels carrers Tossa de Mar i Germanor cap al Barri de La Girada.

L’empresa constructora ens comunica que, per tal d’incidir el menys possible en la circulació del passeig i evitar al màxim els problemes d’aparcament hi ha un canvi d’orientació en el procés de les obres.

En aquest sentit ens diuen que, durant els mesos de juliol i agost es construiran tot sencers i de cop el clavegueram, instal·lacions i la vorera de 3,5 mts. d’amplada que recorre tota la longitud del passeig fins al C/ de Santa Digna, al costat de les cases.

Els vehicles podran seguir circulant per el carrer actual i provisionalment es permetrà aparcar o be sobre l’actual vorera de sauló o be sobre la llosa. Oportunament s’anirà informant dels canvis per part de la pròpia empresa que ja esta instal·lant cartells informatius a totes les cases del passeig, en relació a horaris d’entrada i sortida dels pàrquings, etc..

Recordem a tots els nostres socis i veïns en general que, a aquesta Associació de Veïns, disposem d’un joc de planells d’aquestes obres per consulta de qui ho precisi.

Des de l’Ajuntament ens reiteren la seva petició de paciència als veïns per els sorolls, la pols i les molèsties de les obres, problemes d’aparcament, etc.

Creiem que valdrà la pena tenir una mica de paciència i disposar, de cara a final del 2015 d’un magnífic i remodelat Passeig de Rafael Soler. 

*******************************************