Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Festes del Barri Poble NouSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

PER FÍ ARRIVA! FESTA DEL BARRI POBLE NOU 2021 ELS PROPERS DIS 24,25 I 26 DE SETEMBRE

AVV Poble Nou-CARTELL’21  Podeu prémer aquest enllaç per veure el cartell complert. 

Gràcies a tots els que ho heu fet possible: Socis i sòcies per la vostra fidelitat, Comerciants/es del Barri per les seves aportacions al Programa d’Actes tot i les dificultats del moment, a la Junta i als nostres col.laboradors, a la Coral Kandenit, a la Meri Fernandez i el seu grup de Gimnastes de l’Associació de Veïns i al Casal d’Avis del Tívoli pe la seva inestimable aportació i a les seves magnifiques coreografies,  a les Parròquies de Vilafranca, a JBD Sonoritzacions per la seva aportació d’experiència professional i la llum, so i espectacles, a Control Steward pel servei de control d’aforaments als actes, a la Brigada de Serveis i als Tècnics Municipals de l’Ajuntament de Vilafranca.

Tots els actes seran, segons normativa vigent del Procicat, amb control d’aforament tot prenen nota del nom, dni i telèfon, mascareta i públic assegut amb distancia de 1,5 metres entre cadires que ja trobaran col.locades. Preguem respecteu les normes e indicacions del personal de l’empresa de seguretat i col.laboradors. 

US ESPEREM I ESPEREM QUE US DIVERTIU

 

Tristos, contens i esperançats

Estem tristos perquè no vàrem puguer celebrar la festa de l’any passat però estem contens de celebrar-la enguany i esperançats en que sigui una molt bona festa per tots.

Estem tristos per les famílies que han perdut els seus sers estimats, pels que han patit o pateixen el Covid 19 però contents i esperançats pels avanços mèdics que es van produint. Un emocionar record per tots ells i elles.

Estem tristos perquè no podrem fer barri ni fer petar la xerrada en el nostre entranyable sopar de barri però estem contents de poder gaudir d’altres actes encara que amb limitacions i esperançats de que el proper any la puguer fer mes gran i mes maca.

Amics i amigues fem tot el possible per deixar de ser un BARRI TRIST, fem tot el possible per estar CONTENTS de poder gaudir del moment a pesar de les dificultats i fem tot el possible per tornar a estar ESPERANÇATS en un futur sense Covid 19 i amb PLENITUD DE SALUT PER TOTS I TOTES!

PER UN BARRI CONTENT I ESPERANÇAT EN UN  MILLOR FUTUR