Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
NovetatsSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Tornem a obrir portes i a oferir activitats i serveis

Tenint en compte la nova normativa en relació al desconfinament i atenent les peticions de diversos usuaris i monitors que ens ho han demanat i a la vista de que esta permès re-empendre certes activitats en entitats similars a la nostre i havent pres el màxim de precaucions i mesures sanitaris, de limitació d’accés i de desinfecció aquesta Associació de Veïns del Poble Nou torna a obrir les seves instal.lacions tant per les diverses activitats habituals com per atendre als nostres socis i veïns pel que puguin precisar. 

A tal efecte disposem, repartits per diversos punts estratègics del nostre local d’ampolles de gel higienitzant i d’ampolles de desinfectant i gamuses per poguer desinfectar tant les nostres mans com els estris que s’utilitzin en les diverses activitats. Tanmateix es obligatori l’ús de mascareta per accedir al local social, la qual es pot treure per fer activitats si es manté la deguda distancia social. 

Tots els nostres monitors s’han fet responsables del compliment d’aquestes mesures sanitàries i de limitació d’aforament.

Confiem en la màxima responsabilitat de la junta de l’entitat, dels monitors i dels usuaris de les nostres instal.lacions. Moltes gràcies a tots/es per fer-ho possible.  

Instruccions d’accés i utilització del nostre local fins a nova ordre

Tot seguint les mesures de la Fase 2 del desconfinament informem que aquesta Associació de Veïns reobrirà les seves instal·lacions a partir del dimarts dia 9 de juny del 2020 amb les següents limitacions i instruccions d’us que, agrairíem que fossin respectades tant com pels nostres usuaris d’activitats com pels nostres  visitants. BOE 153 del 30-05-2020, Secció I, Pag. 35839. I diferents mesures de l’Ajuntament. 

  1. Obligació de portar mascareta i de rentar-se les mans, tota persona, al accedir al local. Trobaran una ampolla de gel hidroalcohòlic a l’entrada del local així com a les diferents sales d’activitats. 
  1. Les persones que ens visitin en horari d’atenció al públic podran accedir al despatx, sent obligatori l’ús de mascareta sanitària. Provisionalment serà de dilluns a dijous de 10 a 12 h. 
  1. Els monitors, professors i usuaris de les activitats físiques com Tai Chi, Ioga, Gimnàstica de Manteniment i Taller d’Assaig de Teatre, podran utilitzar només la sala gran i amb l’aforament limitat que calculem en un màxim de 10 persones per garantir la distancia social de 2 metres. No es poden utilitzar els vestuaris. Cada monitor es responsabilitza de la desinfecció, tant a l’inici de l’activitat com al final, de poms de portes d’entrada, poms de les portes dels WC, banquetes i de qualsevol estri que hagi estat tocat o utilitzat. És a dir que la desinfecció s’haurà d’efectuar a cada canvi de classe. A tal efecte trobaran una ampolla de desinfectant i una baieta a cada sala d’activitats. 
  1. Els monitors, professors i usuaris de les Classes d’Idiomes per Adults podran utilitzar només la sala gran tot utilitzant les cadires que s’han posat a disposició i la taula existent a aquesta sala si així ho desitgen, tot respectant la distancia sanitària de 2 metres. Cada monitor es responsabilitza de la desinfecció, tant a l’inici de l’activitat com al final, de poms de portes d’entrada, poms de les portes dels WC, de la taules i les cadires i de qualsevol estri que hagi estat tocat o utilitzat. És a dir que la desinfecció s’haurà d’efectuar a cada canvi de classe. A tal efecte trobaran una ampolla de desinfectant i una baieta a cada sala d’activitats.  
  1. Els monitors, professors i usuaris de les Classes d’Idiomes per Infants, donat el nombre baix d’usuaris, podran seguir utilitzant la sala d’idiomes tot mantenint la distancia sanitària de 2 metres. El monitor es responsabilitza de la desinfecció, tant a l’inici de l’activitat com al final, de poms de portes d’entrada, poms de les portes dels WC, de la taules i les cadires i de qualsevol estri que hagi estat tocat o utilitzat. És a dir que la desinfecció s’haurà d’efectuar a cada canvi de classe. A tal efecte trobaran una ampolla de desinfectant i una baieta a cada sala d’activitats.

Agrairem la nostra i vostra responsabilitat per gaudir d’una bona salut. Junta Directiva a 8 de juny del 2020.