Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interésNovetatsSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Visita de l’Alcalde i Equip de Govern al barri: 27-28 i 29-11-23

Benvolguts: Tal com us vàrem anunciar dies enrere, els propers dies 27 al 30 de novembre l’Alcalde de Vilafranca, l’Equip de Govern i Tècnics Municipals faran la visita semestral al nostre barri que l’actual Ajuntament es va comprometre  a efectuar a tots els barris de Vilafranca de forma periòdica.

Durant les ultimes setmanes, tal com us vàrem demanar,  hem estat recopilant tota una sèrie d’incidències, queixes, propostes de millora i suggerencies realitzades tant per aquesta pròpia Associació Veïnal, tant com pels socis, veïns, comerciants, professionals i entitats del nostre barri.

Les hem resumit en un únic document que entregarem al senyor Alcalde i acompanyants,  el proper dia 27-11-23 dia destinat a una reunió exclusiva amb la Junta Directiva d’aquesta associació,  dia en que li farem una explicació ben amplia i detallada de tots els temes i tanmateix farem una exhaustiva visita pel nostre barri per estudiar sobre el terreny tot allò que encara no hàgim detectat o no en tinguem constància.

Tanmateix i en paraules del propi Alcalde, qui ho desitgi encara esta a temps de fer aquelles aportacions que estimi necessàries pel be del nostre barri, ja sigui pels canals posats a disposició de tots vostès, ja sigui per la seva assistència presencial a les dues reunions temàtiques previstes pels dies 28 i 29 de novembre, obertes a tot el barri,  segons s’indica a continuació…..

  1. Si vols fer un cafè individual o en grup, si la teva inquietud es compartida, envia’m un whatsapp al numero 600464238 i explica’m el que et preocupa.
  2. Si vols fer-me arribar algun comentari o consulta per ser resposta de manera telemàtica, envia’m un whatsapp al numero 600464238 o un correu electrònic a alcaldia@vilafranca.cat.
  3. Si vols participar a les trobades presencials que hem organitzat, al local social de l’Associació Veïnal del Poble Nou al C/ Tosa de mar 13, les temàtiques, dates i horaris seran els següents: 
  • Propostes de millora en Seguretat i Convivència: dimarts 28-11-23 a les 19 hores
  • Propostes de millora en Espai Públic: dimecres 29-11-23 a les 19 hores.

***********************