Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Festes del Barri Poble NouSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Ajornament de la Festa del Barri Poble Nou 2020

Comunicat  de l’Associació de Veïns del Poble Nou

L’Associació de Veïns del Barri del Poble Nou informa a tots els seus socis, veïns, comerciants, empreses i entitats del barri, amics i públic en general, a través de tots els mitjans de comunicació de la Vila,  que en reunió telemàtica de la Junta Directiva celebrada avui, 5 de maig del 2020,  amb motiu de la pandèmia del Covid 19, ha pres la decisió d’ajornar la Festa del Barri Poble Nou 2020, que s’havia de celebrar els propers dies 12,13 i 14 de juny. 

Els motius que ens han portat a prendre aquesta decisió són principalment: 

  • Les autoritats sanitàries no permeten encara fer actes públics massius.

  • L’etapa de desconfinament, iniciada aquesta setmana, tampoc preveu permetre actes públics a curt termini.

  • Des del punt de vista humà i social estem vivint una etapa delicada amb dol a moltes llars del barri i de Vilafranca. Per tant entenem que, per respecte a aquestes famílies, no és moment de celebracions.

  • Entenem que tampoc és el moment d’anar a cercar la col·laboració dels nostres comerços i empreses, ja que molts d’ells porten més de dos mesos tancats. 

No cal dir que, si en un període de temps prudencial, les circumstàncies fossin favorables a realitzar qualsevol acte públic, contemplem la possibilitat d’organitzar abans de finals d’any alguna activitat com podria ser una Festa en petit format que no coincideix​i amb cap altra dels altres barris, una potent Jornada Veïnal participativa i lúdica, etc., amb la doble finalitat de, tot respectant el dol social, donar una mica d’alegria al nostre estimat barri,  fomentar el comerç veïnal i afavorir els nostres proveïdors culturals (so, il·luminació, pirotècnia, musicals, havaneres, etc.), que també ho estan passant malament. 

Aquesta Junta Directiva lamenta les molèsties que pugui causar aquesta decisió, però entenem que no és el millor moment per fer actes festius. Ja arribarà el moment i ens podrem compensar tots plegats mútuament. 

Traslladem aquest comunicat als mitjans RTV Vilafranca, el 3 de Vuit, La Fura, El Cargol, als quals n’agraïm la difusió. 

Traslladem aquest comunicat als Departaments de Cultura i Via Pública de l’Ajuntament de Vilafranca per tal puguin destinar els seus esforços a altres activitats mer urgents.

Traslladem aquest comunicat a la resta d’Associacions de Veïnes i Veïns de la Vila pel seu coneixement.   

Vilafranca del Penedès a 5 de maig del 2020, salutacions de la Junta Directiva. 

President                      Sotspresidenta       Tresorer                                           
Josep Mª Tobella         Fina Milà                  Josep Mª Fornós               
Secretaria                     Vocal                        Vocal d’Honor        
Gemma González        Joan Padilla             Marcel·lí Lleixà       
Vocal                              Vocal
Josep Mª Gejo              Anna Llovera