Dimarts,23 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Novetats

Civisme en temps de desconfinament

Havent rebut un nombre excessiu de queixes sobre l’incivisme d’alguns propietaris de gossos en les places i parcs del nostre barri i molt especialment a la zona sobre la cobertura de la llosa de la via, aquesta associació de veïns ha iniciat les següents gestions:

  • Comunicar la incidència a la policia local i als agents cívics per tal incrementin la seva vigilància. Entenem que son dies especials i que tenen altres gestions mes importants a desenvolupar però intentarem que incideixin sobre el tema.
  • Repartiment del full que reproduïm mes abaix a tots els propietaris de gossos que trobem a la zona durant un període de 2/3 dies i en línia al que ens permeti el nostre propi confinament.
  • Per tant fem una crida a que, ara que els nostres infants poden sortir a passejar i jugar, us serviu netejar els pipis amb aigua i recollir les deposicions dels vostres gossos.
  • Recordar que al barri hi ha una zona d’esbarjo de gossos precisament a sobre la llosa de la via a cavall del Poble Nou i la Girada. Utilitza-la, gracies.