Civisme en temps de desconfinament

Havent rebut un nombre excessiu de queixes sobre l’incivisme d’alguns propietaris de gossos en les places i parcs del nostre barri i molt especialment a la zona sobre la cobertura de la llosa de la via, aquesta associació de veïns ha iniciat les següents gestions:

  • Comunicar la incidència a la policia local i als agents cívics per tal incrementin la seva vigilància. Entenem que son dies especials i que tenen altres gestions mes importants a desenvolupar però intentarem que incideixin sobre el tema.
  • Repartiment del full que reproduïm mes abaix a tots els propietaris de gossos que trobem a la zona durant un període de 2/3 dies i en línia al que ens permeti el nostre propi confinament.
  • Per tant fem una crida a que, ara que els nostres infants poden sortir a passejar i jugar, us serviu netejar els pipis amb aigua i recollir les deposicions dels vostres gossos.
  • Recordar que al barri hi ha una zona d’esbarjo de gossos precisament a sobre la llosa de la via a cavall del Poble Nou i la Girada. Utilitza-la, gracies.