Dimarts,23 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Festes del Barri Poble NouHistòric d'activitatsNovetatsSocis

Amb motiu de la celebració a la nostra Vila del Dia Internacional de la Dona, en el marc de la nostra col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat, Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, per gentilesa del “TAT – Taller d’Assaig de Teatre sota la direcció d’en Valeri Laguna Cano”, ens plau convidar-vos a una interessant i reivindicativa funció teatral, “Avui no dormo als treus braços”, el dissabte dia 9 de març del 2024 a les 19 hores al Casal d’Avis del Tívoli.

Benvolguts socis/es:

Amb motiu de la celebració a la nostra Vila del Dia Internacional de la Dona, en el marc de la nostra col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat, Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, per gentilesa del “TAT – Taller d’Assaig de Teatre sota la direcció d’en Valeri Laguna Cano”,  ens plau convidar-vos a una interessant i reivindicativa funció teatral, “Avui no dormo als treus braços”,  el dissabte dia 9 de març del 2024 a les 19 hores al Casal d’Avis del Tívoli.

Entrada gratuïta amb aforament limitat a unes 100 persones. Qui primer arriba primer s’assenta!

Sinopsis:
Aquesta obra va néixer per un projecte del Teatre Nacional de Catalunya -TNC i Born Centre de Cultura i Memòria i de la que s’han  fet reverberacions per tot el país.

L’Anna Maria és una jove catalana, esportista, poeta i periodista, que durant la Segona República defensa els drets i les llibertats de les dones. Entre moltes altres coses, arriba a ser la primera dona que forma part de la directiva del Barça. S’enamora de l’Elisabeth, i viu amb ella un amor intens i apassionat. Però els seus somnis de futur es fan miques quan, de sobte, ella l’abandona. Esclata la Guerra Civil i se’n va a fer de reportera al front. Ferida de cos i ànima, després de la derrota, emprèn el camí de l’exili. Viu a París com una captaire i forma part de la resistència durant la Segona Guerra Mundial. Però l’Anna Maria és una resilient. Farà d’empresària, superarà la mort de la seva filla, viatjarà pel món, i acabarà fent de mestra als Estats Units. Quaranta anys després, tornarà a la seva terra per retrobar-se amb l’Elisabet i, per fi, preguntar-li: “Per què?”

Taller d’Assaig de Teatre:

Com molts de vostès ja sabran, el Grup de Teatre Amateur, Taller d’Assaig de Teatre TAT, realitza els seu assajos al nostre local social i ens tenen el detall de col·laborar en diverses activitats nostres com la Festa del Patge Raimon, el Prego de la Festa del Barri i d’altres que ens tenen preparades.

Entitat sense ànim de lucre creada al 2006 pel tal de poder representar obres de teatre i textos de diversos autors, així com també muntatges propis del grup. Formem part de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

La finalitat principal del grup és l’anàlisi, estudi i desenvolupament de textos teatrals conjuntament amb activitats formatives en el camp de la interpretació.

Col·laborem en les activitats d’altres associacions locals relacionades amb el món del teatre o de la creació artística.

Representació de peces breus inèdites, de monòlegs i obres contemporànies que permetin un treball d’investigació de diferents tècniques interpretatives.