Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Festes del Barri Poble NouInformació Municipal d'interés

Avançament d’acte: Per aquest 2018 la Recollida de cartes per Ses Majestats els Reis  d’Orient es farà el diumenge dia 23-12-18 pel matí, conjuntament amb una Matinal a Benefici de la Marató de TV3 amb tota una sèrie d’activitats en front del local social al C/ Tossa de Mar i que en breu ampliarem els detalls.  * * * * El Patge Raimon obre aquest Nadal la seva fàbrica de joguines perquè els infants la puguin visitar * * * *

Informació prèvia de l’Associació de Veïns: Per aquest 2018 la Recollida de cartes per Ses Majestats els Reis  d’Orient es farà el diumenge dia 23-12-18 pel matí, conjuntament amb una Matinal a Benefici de la Marató de TV3 amb tota una sèrie d’activitats en front del local social al C/ Tossa de Mar i que en breu ampliarem els detalls. 

Informació de la web de l’Ajuntament de Vilafranca – 13/11/2018

La fàbrica de joguines

Les dates de funcionament de l’activitat seran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener les tardes de 5 a 8.

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat una nova proposta per dotar de nous continguts les festes de Nadal. Es tracta de la Fàbrica de Joguines del patge Raimon, un projecte adreçat als més menuts de la casa. La presentació en roda de premsa ha anat a càrrec de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que estava acompanyat dels regidors de Promoció Econòmica i del Cultura, Joan Manel Montfort Raimon Gusi. 

El regidor de Cultura ha explicat que aquesta nova proposta s’emmarca en la campanya Temps de Nadal a Vilafranca. “És un esforç per donar més visibilitat a aquestes festes tan entranyables que ens vinculen amb la història, la tradició, la comunitat i la família”, ha dit Gusi, el qual ha anunciat que la inauguració de l’exposició de pessebres el dia 5 de desembre marcarà l’inici de les festes de Nadal a Vilafranca. 

Joan Manel Montfort ha estat l’encarregat d’explicar en què consistirà el nou projecte de la Fàbrica de Joguines del patge Raimon, recordant l’esforç que s’ha fet en els darrers anys per incorporar nous continguts les festes de Nadal, adreçats a totes les edats i positius per al comerç, la restauració, etc. “Tenim diferents esdeveniments potents: la pista de gel, la Fira de Santa Llúcia, la Fira del Gall, l’exposició de pessebres, la Fira del Gall, les campanyes comercials, el mapping… ara presentem un nou projecte potent: la Fàbrica de Joguines del patge Raimon”, ha anunciat Montfort. El projecte vol aprofitar la singularitat vilafranquina d’un personatge consolidat com el patge Raimon. “Els més menuts podran conèixer la casa del patge, situada en una nau patrimonial del carrer del Comerç. El que passi a dins és secret i sorpresa, però ja podem anunciar que serà impactant, perquè hi passaran moltes coses”.

Les dates de funcionament de l’activitat seran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener les tardes de 5 a 8. “Les recollides de cartes als barris es continuaran fent però en horari de matí, serà el moment de lliurar les cartes i fer-se fotos amb el patge. A les visites a la Fàbrica el patge tindrà feina, estarà treballant i no se’l podrà molestar”, ha dit el regidor. Montfort ha acabat desitjant que aquest nou element “s’incorpori a les festes, hi estem molt il.lusionats. Estem estudiant un sistema d’entrades per gestionar-ho de la millor manera possible i sense col.lapses i que hi passi el major nombre d’infants possible”. 

Per la seva banda, l’alcalde ha comentat que les festes de Nadal tenen un “component econòmic indiscutible i és bo que mantinguin aquesta repercussió però la iniciativa que presentem vol potenciar el vessant romàntic i tradicional d’aquestes dates. No es pot perdre aquest esperit romàntic. Convido les famílies a gaudir d’aquest nou projecte que protagonitza el patge Raimon, un personatge molt estimat per tothom”. Pere Regull ha afirmat que aquest nou projecte vol fer encara Vilafranca “més atractiva en aquestes dates”. 


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès