Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
NovetatsSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

“Cicle de Xerrades de Tardor-Hivern”: Dilluns 21-03-22 a les 19.30 hores, el reconegut vilafranquí Toni Ponce ens parlarà de motivacions personals amb “El somi d’en Toni Ponce”

CICLE DE XERRADES DE TARDOR-HIVERN

Benvolguts socis/es, veïns i veïnes: 
Continuem amb el cicle de “Xerrades de Tardor-Hivern” que vàrem iniciar el passat mes d’octubre del 2021, amb un nou tema que estem segurs serà del seu agrat ja que tractarem de la “Motivació i la superació Personal”.

⦁ Data: El dilluns dia 21 de març a les 19.30 hores al nostre local social.
⦁ Ponent: Toni Ponce, veí del nostre barri, fisioterapeuta, nadador paralímpic amb importants fites esportives i expert en motivació personal.  
 
Sóc Toni Ponce, nascut a Vilafranca del Penedès el 05 de juny del 1987, veí del barri del Poble Nou. Tota la vida vivint i creixent entre el carrer Amàlia Soler i Ignasi Iglesias.
Fill d’una família arrelada al Barri Poble Nou, on els meus avis van obrir un supermercat Carrer Ignasi Iglesias.
Jugant des de ben petit al carrer, davant de la botiga amb els meus amics, on la porteria era una porta de garatge.
Estudiant al Sant Josep de Vilafranca, passant per batxillerat a Sant Josep de Sant Sadurní, cursant un cicle formatiu de grau superior a Barcelona per acabar estudiant la carrera de Fisioteràpia, que des de ben petitet tenia ho tenia clar.
I com és tradició i un orgull, seguint la història de la família, hem obert una clínica de podologia i fisioteràpia ” de Cap a Peus” juntament amb la meva dona María, al local on he crescut.
Sóc una persona que m’agrada posar-me grans reptes, lluitar-los al màxim per poder assolir-los, un d’ells participar en els Jocs Paralímpics i ser el primer representat Vilafranquí en aquesta gran cita.  

⦁ Títol de la xerrada: “EL SOMNI D’EN TONI PONCE” 

US ESPEREM!