Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interésNovetatsSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

El dia 9-01-23 s’inicien les obres de la 3ª Fase de les obres de reforma de Tossa de Mar – Vals aparcament

                   

El proper dilluns dia 9-01-23 començaran les obres de la 3ª Fase de les obres de reforma del C/ Tossa de Mar entre el C/ Amàlia Solé i Av. Tarragona.

Per aquest motiu tots els propietaris dels pàrquings afectats , donat que no podran entrar ni sortir durant el primer període d’obres , rebran un comunicat de l’Ajuntament per tal passin a recollir uns Vals d’Aparcament, que els permetrà aparcar a les zones habilitades en front del supermercat Spar i a sobre la llosa de la via a la Girada, pel Departament d’Urbanisme a la Plaça Jaume I número 8 2º pis, de 9 a 14 hores o per aquest local de l’Associació de Veïns del Poble Nou els dies 2-3-4 de gener els matins de 10 a 12 hores i tardes de 18 a 20 hores i el dia 5 nomes pel matí de 10 a 12 hores.

Si durant el període d’obres observen qualsevol anomalia, incidència, etc. o volen proposar qualsevol millora ens ho poden comunicar a traves del nostre whatsapp 626-191354, pel nostre correu electrònic veins@veinspoblenou.cat o presencialment al nostre local els matins de 10 a 12 hores i molt gustosament les farem arribar als responsables de l’obra, tal com hem fet durant les dues primeres fases de l’obra.