Dilluns,15 de juliol de 2024
Sin categoría

Els cuiners del Cigró d’Or, La Fàbrica i Casa Joan cuinaran llegums del món a l’Auditori de Vinseum, divendres 7 d’octubre

Els cuiners del Cigró d’Or, La Fàbrica i Casa Joan cuinaran llegums del món a l’Auditori de Vinseum, divendres 7 d’octubre

És un dels actes del programa que el Restaurant El Cigró d’Or ha confeccionat amb motiu de l’Any Internacional dels Llegums

El proper divendres, 7 d’octubre, a les 17:30, tres cuiners de restaurants ubicats a Vilafranca cuinaran plegats en una sessió oberta anomenada “La cuina dels llegums al món”. Serà a l’Auditori de Vinseum.

Oriol Llavina, de El Cigró d’Or, mostrarà una recepta amb cigrons reinterpretant la cuina catalana; Raúl Castellanos, natural de Mèxic i cuiner de Casa Joan, cuinarà amb “frijoles negros”, un bàsic de la dieta tradicional mexicana, i Kiku Quer, de mare japonesa i pare català i cuiner de La Fàbrica, ens mostrarà una elaboració amb “edamame”, un llegum típic dels aperitius japonesos.

La sessió serà gratuïta amb la voluntat de mostrar diferents tipus de llegums així com diferents estils de cuines del món. A més, els tres cuiners estan treballant per mostrar receptes sorprenents i que fusionen la cuina d’origen del llegum amb la cuina mediterrània.

Les Nacions Unides han proclamat el 2016 com l’Any Internacional dels Llegums i la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura) anima entitats i empreses del món a difondre les bondats dels llegums. Responent aquesta crida, el restaurant El Cigró d’Or ha programat activitats culturals i gastronòmiques perquè clients, amics i penedesencs gaudeixin d’aquest producte tan versàtil.

Les activitats que s’han programat van de la literatura al cinema, l’agricultura autòctona, les cuines del món, sessions per petits cuiners i tallers de cuina.
Trobareu més informació a http://elcigrodor.com/2016/03/homenatge-als-llegums-amb-activitats-al-cigro-aquest-2016/

Els mitjans que ho desitgin poden assistir-hi per prendre imatge.

cuina dels llegums al món

**************************************************************************