Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Sin categoría

La Policia Local farà una campanya de civisme a les escoles de Vilafranca.

Nota de premsa – 30 de setembre de 2016

La Policia Local farà una campanya de civisme a les escoles de Vilafranca.

La setmana passada, dijous dia 29, festivitat de Sant Miquel, la Policia Local va celebrar la seva festa Patronal. En un acte, festiu i commemoratiu, el cos de la Policia Local de Vilafranca es va donar cita a l’Auditori vilafranquí per celebrar la seva festa.

Encapçalat per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, l’inspector en cap, Albert Romero, regidors de l’equip de Govern, i del consistori, l’acte va voler retre homenatge i donar reconeixement a diversos membres del cos de la policia que durant aquest any han destacat, així com a ciutadans que gràcies a la seva col·laboració han permès la detenció de persones que han comès actes delictius.

L’inspector en cap de la policia, Albert Romero, va ser l’encarregat d’obrir l’acte institucional amb una afirmació i voluntat: “la policia local de Vilafranca aspira a ser un cos modern”. L’inspector en cap va destacar que el nombre de serveis que ha efectuat el seu cos ha augmentat en un 13%, i va anunciar que s’està treballant i ultimant “un projecte ambiciós per treballar a les escoles, amb els infants: problemes de civisme i de respecte de normes viàries. Un projecte que vol tractar la convivència i el respecte per l’altre des de ben petits.”

De la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan M. Montfort va destacar el descens en el nombre de denúncies interposades, i sobretot “el descens en el nombre de ferits i morts en accidents de trànsit.” El regidor va insistir en “la importància de la nova ordenança de circulació, que ajudarà encara més a la reducció de tots aquests índexs”.

Joan M. Montfort va alabar la clara voluntat de servei de la policia local, “sent i no sent requerida”, i va remarcar “la necessitat de conscienciació en civisme que cal treballar, encara més, amb un paper protagonista del cos policial. Per això és molt important la campanya que començarà en breu a les escoles per aconseguir una Vilafranca, més cívica, neta i que sigui de tothom i per a tothom.”

Finalment, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va tancar l’acte amb un nou “agraïment a la tasca de la policia, la feina i la dedicació que mostren sempre, sense escletxa. La seva feina no es fàcil i cal un reconeixement de la societat civil. La valoració del cos és bona, malgrat la imatge que es projecta no sempre ho sembli, lògic si es tracta d’un cos policial. Però la seva tasca és imprescindible, i una de les proves és el seu reclam per part dels veïns, fet que evidencia que són necessaris”.

20160301_133839_resized

*******************************************************************************