Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Sin categoría

Ens seguim obrint a les entitats del barri (2)

Avui hem estat convidats a visitar les instal.lacions de la Cooperativa Somriu, serveis d’atencio a l’infancia amb acompanyament familiar, establerta al nostre barri el mes de gener de l’any 2021,  on hem pogut comprovar la seva bona predisposició a oferir un servei de qualitat amb unes magnifiques i completes instal.lacións. 

Ha estat una visita molt profitosa en la que hem establert una lìnia de col.laboració mutua en benefici del nostres veïns en particular i de Vilafranca en general. 

Somriu és una cooperativa sense ànim de lucre i d’acció social, a través de la qual es vol crear una comunitat inclusiva i arribar a la major diversitat de persones possible. Tenen com a objectiu afavorir el benestar emocional i físic de les persones creant espais on els infants, els joves i les seves famílies creixin, es desenvolupin i se sentin segures i acompanyades.  

Els principals serveis són: Psicologia, Fisioteràpia, Psicomotricitat, Acompanyament familiar, Musicoteràpia, Atenció al dol perinatal, Atenció precoç, Massatge infantil, Assessorament a la lactància, Logopèdia i Nutrició integrativa. I les seves dades de contacte són: www.somriupenedes.cat – @somriu_penedès – info@somriupenedes.cat

Us convidem a visitar-los i a utilitzar el seus interessants serveis!