Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Històric d'activitatsInformació Municipal d'interésNovetatsSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Ens seguim obrint a les Entitats del Barri

En la nostra linia de fomentar les relacions i col.laboracions amb las diferents entitats establertes al nostre barri, el passat divendres dia 15-9-23 i amb motiu de la recent obertura d’una oficina de servei al nostre barri,  varem rebre la visita de les responsables del “Grup Entrem”, Grup Cooperatiu sense afany de lucre dedicat a la inserció sociolaboral de persones vulnerables i que donen serveis per a empreses, administració i entitats.

Actualment, l’equip d’Entrem, està format per 4 àrees què, juntes sumen un equip multidisciplinari i especialitzat de 235 persones altament qualificades, d’entre les quals un 36% té alguna discapacitat o malaltia mental.

D’altra banda, cal destacar que gairebé el 27% de la plantilla és soci o sòcia d’alguna de les cooperatives del grup Entrem.

La Junta Directiva d’aquesta AV, varem mantenir una agradable conversa amb la responsable Neus Montaner i les seves col.laboradores qui ens va explicar tots els projectes i serveis que ofererixen. 

Ambdues entitats cercarem punts de trobada per tal de sumar les nostres sinergies en benefici del nostre barri i de la societat vilafranquina en general. 

Per començar vàrem tractar de col.laborar en la celebració de la propera Matinal en benefici de la Marató de TV3 que realitzem cada mes de desembre. Seguirem informant.