Dimecres,19 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interés

Festa de presentació Espectacles Familiars, del departament de Cultura, al Parc Tivoli el 16-09-18

 

  
 
 
 
 

 
     
  Festa de presentació d’espectacles familiarsEl diumenge 16 de setembre, a les dotze del migdia, al parc del Tívoli de Vilafranca acollirà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars organitzada conjuntament pel Servei de Cultura de l’Ajuntament i per la Xarxa de Vilafranca.

 

La festa comptarà amb l’espectacle Clap! de la Sidral Brass Band però prèviament, a les onze del matí, es farà un esmorzar de coca amb xocolata per a totes les nenes i nens. 

 

Serà en el transcurs de la festa, conduïda pel periodista vilafranquí Ernest Gili, que es donaran a conèixer els espectacles adreçats al públic familiar que es programaran entre octubre del 2018 i gener del 2019, i fins i tot s’avançaran els espectacles que programa la Xarxa fins al maig de 2019. També e s sortejaran entrades entre el públic assistent. 

Sinopsi:

En Clap, un extraterrestre vingut d’un asteroide llunyà, descobreix la música per primer cop quan aterra al mig d’un concert. 

Ha vingut per una missió molt important i que a la vegada és el seu somni: poder volar. Ho aconseguirà? 

 

La Sidral Brass Band és una formació que neix entre notes musicals i vinyes de l’Alt Penedès i que ha recorregut places, carrers i festivals d’arreu d’Europa amb la seva música. 

No falleu! Us esperem! 

Mes informació »

 

 

 
     
  30/07/2018
Gossos i Sopa de pollastre amb ordi obriran temporadaLa nova temporada d’espectacles professionals es presentarà el dimecres, 19 de setembre, a l’Auditori de VilafrancaEl dimecres dia 19 de setembre a les 19h, a l’Auditori de Vilafranca, tindrà lloc l’acte públic de presentació de la nova programació d’espectacles del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori (octubre a gener).

La nova temporada obrirà amb el concert de celebració del quart de segle de Gossos. La Gira 25 anys, que duran a terme per arreu del país, farà una parada el 7 d’octubre a l’Auditori Municipal a les 7 de la tarda on ens oferiran un recull dels temes més emblemàtics de la seva història. 

L’espectacle que inaugurarà la temporada teatral serà Sopa de pollastre amb ordi de La Perla 29. La companyia retrata el declivi d’una família de Londres i el seu desencantament polític. L’obra escrita per Arnold Wesker i traduïda per Manuel de Pedrolo es representarà el dia 14 d’octubre al teatre Cal Bolet amb un repartiment de luxe. 

La gala conduïda per l’actor penedesenc Biel Duran comptarà amb actuacions musicals en directe i amb entrevistes a actors i directors d’algunes de les companyies que tindrem a casa nostra.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, acompanyats d’altres regidors de l’equip de govern, assistiran a l’acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà el sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori. 

Les entrades dels espectacles de la temporada estaran disponibles a partir del 20 de setembre a la taquilla del Teatre Cal Bolet per als titulars amb el Carnet d’Amic, i a partir del 23 de setembre, on-line, i per a tothom. Les taquilles de Cal Bolet, com ja és habitual, estaran obertes a tothom cada dijous de 6 a 8 de la tarda a partir del dia 27 de setembre.