Marató de donants de sang de Vilafranca, 24 d’agost al Casal de Vilafranca

Com cada any, hem rebut aquesta petició de col·laboració per part del Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu animem a tots els nostres socis, veïns i amics a participar en aquesta important i solidaria activitat, emmarcada dins els actes previs de la nostra Festa Major 2018.

!!! Fem Barri i Fem Solidaritat !!!

Benvolguts/Benvolgudes:

Aquest any la Marató de donants de sang de Vilafranca, te la sort de tornar a formar part dels actes previs a la festa major de la ciutat. L’any passat va ser tot un èxit de participació, i esperem que enguany també ho sigui.

Per aconseguir-ho us animem a totes les entitats que formeu part del teixit associatiu de la ciutat, i que sou les que teniu la força per mobilitzar  la ciutadania, a fer difusió de la marató entre els vostres associats i a participar de forma activa durant aquell dia, be sigui venint a donar sang en grup o fent alguna activitat durant la jornada que engresqui a la gent a venir.

Sabem que son dies de molta activitat  per molts de vosaltres, però estem segurs que podeu trobar 30 minuts per ajudar-nos aconseguir part de les 1000 donacions de sang que Catalunya necessita cada dia.

Estic a la vostra disposició per a qualsevol consulta que necessiteu. Us hi esperem!!

Marta Hernández

Tècnic de Promoció del Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya