Dilluns,15 de juliol de 2024
Novetats

Marató de donants de sang de Vilafranca, 24 d’agost al Casal de Vilafranca

Com cada any, hem rebut aquesta petició de col·laboració per part del Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu animem a tots els nostres socis, veïns i amics a participar en aquesta important i solidaria activitat, emmarcada dins els actes previs de la nostra Festa Major 2018.

!!! Fem Barri i Fem Solidaritat !!!

Benvolguts/Benvolgudes:

Aquest any la Marató de donants de sang de Vilafranca, te la sort de tornar a formar part dels actes previs a la festa major de la ciutat. L’any passat va ser tot un èxit de participació, i esperem que enguany també ho sigui.

Per aconseguir-ho us animem a totes les entitats que formeu part del teixit associatiu de la ciutat, i que sou les que teniu la força per mobilitzar  la ciutadania, a fer difusió de la marató entre els vostres associats i a participar de forma activa durant aquell dia, be sigui venint a donar sang en grup o fent alguna activitat durant la jornada que engresqui a la gent a venir.

Sabem que son dies de molta activitat  per molts de vosaltres, però estem segurs que podeu trobar 30 minuts per ajudar-nos aconseguir part de les 1000 donacions de sang que Catalunya necessita cada dia.

Estic a la vostra disposició per a qualsevol consulta que necessiteu. Us hi esperem!!

Marta Hernández

Tècnic de Promoció del Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya