Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
NovetatsSocisVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Ja podeu comprar la nostra loteria La Dooble amb la Grossa

Ens plau informar que ja tenim a la venda les “Participacions de la Loteria La Dooble amb La Grossa de Loteries de Catalunya”. El preu de la participació es de 5 euros dels que se’n juguen 4 euros.

Podeu passar a comprar-la pel nostre local social els dimarts i dijous de 10 a 12 hores. També si us trobeu amb els membres de la Junta els hi podeu comprar. I també la podeu comprar als establiments de la Ca la Madrona de Vilafranca tot sol·licitant el nostre número que reflectim a continuació. 

Què és La Grossa amb La Dooble?  Es l’alternativa catalana a les participacions tradicionals de Nadal. La Grossa amb La Dooble està pensada per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya inscrites en el registre oficial d’entitats que els correspongui legalment. Loteries de Catalunya es reserva el dret de no acceptar una sol·licitud si les circumstàncies així ho aconsellen. Aquest any les participacions de La Dooble es fan amb La Grossa de Cap d’Any. Amb una participació es juga a La Grossa de Cap d’Any i a La Dooble:
2 sortejos, 2 números, 2 premis!

No us quedeu sense la vostre participació!

 FEM BARRI, FEM-LO AMB SOL.LIDARITAT I TOT CERCANT LA FELICITAT PELS NOSTRES SOCIS I VEÏNS