Dilluns,15 de juliol de 2024
Festes del Barri Poble Nou

La Capta de FM al Parc Tivoli el divendres 25-08-17

Informem que, amb motiu dels tres dies de dol oficial decretats per l’Ajuntament de Vilafranca, per la mort d’en Pau Perez, s’han posposat tots els actes previstos per aquests dies i per tant, la Capta de Festa Major al Parc Tivoli, es farà el proper divendres, dia 25 d’agost de 18 a 20.30 amb els mateixos balls i berenar previstos.

Des de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns del Poble Nou i en nom de tots els nostres socis, veïns i amics, reiterem el nostre sentit condol a la família i amics d’en Pau Pérez.

Informació de la Web de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès expressa el seu més sentit condol per la mort del vilafranquí Pau Pérez, víctima de l’atemptat de Barcelona del passat dijous.

El consistori vilafranquí lamenta profundament aquesta mort tan tràgica i injustificable del vilafranquí, i expressa el condol més sincer a la seva família i amics, en aquests moments d’una gran duresa, i es posa a la seva disposició per tot allò que pugui ser de la seva necessitat i ajuda.

L’Ajuntament de Vilafranca habilitarà un llibre de condolences, perquè tots els ciutadans de la ciutat i comarca que ho desitgin puguin expressar el seu condol a la família. El llibre estarà a disposició al Saló de Plens, a partir de demà a les 10h i fins dijous, de 10 a 17 hores.

De la mateixa manera, el consistori també anuncia que es decreten 3 dies més de dol, suspenent tots els actes amb presència institucional.