Diumenge,16 de juny de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interés

L’Ajuntament informa: Campanya de neteja dels contenidors i de les seves bases

Des d’avui i fins a mitjans de juliol es realitzarà la neteja dels contenidors de recollida de residus situats a la via pública a Vilafranca. Els treballs consistiran en netejar les bases dels contenidors i el paviment de sota. Un cop nets, es deixaran els contenidors ben situats en la seva ubicació i s’eliminaran les pintades, grafits, cartells, etc. que pugui haver-hi a les parets dels contenidors i que afectin la seva imatge. 

Durant la realització d’aquest treballs és possible que hi hagi talls o afectacions puntuals de trànsit, que es miraran de minimitzar al màxim. L’Ajuntament de Vilafranca recorda que evitar deixar residus a terra ajuda a mantenir les ubicacions dels contenidors més netes i ocasiona menys molèsties de males olors i problemes de salubritat. Especialment s’ha d’evitar deixar mobles i trastos recolzats als contenidors.

Des de l’Associació de Veïns del Poble Nou, convidem a tots els nostres socis, veïns, comerços i entitats del barri, a que col.laborin a mantenir un entorn mes net i agradable per  tots nosaltres.

* * * Moltes gràcies per la seva col·laboració * * *

**************************************************************************************