Divendres,1 de març de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Socis

Nou servei de notificacions automàtiques i gratuïtes als vostres dispositius

Ens plau informar a tots els nostres socis/es,  veïns/es del barri i al públic en general que hem instal.lat un nou servei  de notificacions automàtiques i gratuïtes pels ordinadors i pels dispositius mòbils, a la nostra pagina web. 

Ara, si així ho desitgeu, la propera o primera vegada que accediu a www.veispoblenou.cat, des de qualsevol dispositiu com ordinador, tablets, telèfon mòbil, etc. us sortirà l’avís que hem fotografiat a continuació, tot preguntant-vos si voleu rebre les nostres noves notificacions, de forma totalment automàtica i gratuita, al vostre dispositiu, cada vegada que en publiquem i sense necessitat d’obrir correus electrònics ni cap altre aplicació.

Llavors, cada vegada que aquesta AV publiqui qualsevol informació a la web, automàticament us sortirà a la vostra pantalla la mateixa i la podeu llegir a l’instant.

Esperem que aquest nou servei sigui del vostre gust i us faci servei  i tanmateix, sigueu molts els que l’utilitzeu. Moltes gracies per la vostra col.laboració.

La Junta