Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Sin categoría

Posta en marxa de “La Dooble”, nou joc de Loteries de Catalunya, exclusiu per entitats sense ànim de lucre

Us informem “en primícia”,  de que ens hem adherit a Loteries de Catalunya”, tot firmant un “Acord de Col·laboració”, mitjançant l’establiment de “Ca la Madrona”, per tal d’oferir al nostres associats, veïns i amics, la nova loteria “La Dooble”, que nomes la podem utilitzar les entitats sense ànim de lucre i de la que us fem una petita presentació.

Així es que, durant els tres dies de la Festa del Barri dels propers dies 10,11 i 12 de juny, els membres de la Junta i altres col·laboradors els convidarem a participar en aquest nou, interessant i social joc. I en podrem seguir comprant fins el dia 3-12-2022, al nostre local, als establiments de “Ca la Madrona” i per internet a www.loteriesdecatalunya.cat.

Gràcies.

La Dooble és el nou joc de Loteries de Catalunya, un joc amb què es pot guanyar dues vegades!

Quin és el premi?
A cada bitllet hi ha dos números, un d’aleatori i únic de set xifres amb què les persones que hi juguin poden guanyar fins a 1.000.000 €, i un de cinc xifres que és únic per a cada entitat. Les entitats només poden vendre bitllets amb el número que se’ls ha assignat.

El sorteig se celebrarà el dia 20 de desembre del 2022 i es destinarà tots els beneficis a programes socials a Catalunya.

Com s’hi pot participar?
Per jugar-hi, es poden comprar els bitllets de La Dooble als punts de venda presencials de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya, o per internet, tant a la pàgina web com a l’app de Loteries de Catalunya. Les entitats sense ànim de lucre poden vendre participacions d’aquests bitllets.