Dissabte,18 de maig de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Sin categoría

Presentació de la Coordinadora d’Associacions de Veïns i Veïnes de Vilafranca

Tal com ja varem anunciar en l’Assemblea anual de Socis del 2016, celebrada el passat dia 29-03-17, les vuit associacions de veïns i veïnes de Vilafranca hem presentat en societat, la nova “Coordinadora d’Associacions de Veïns i Veïnes de Vilafranca del Penedès”.

Aquesta coordinadora neix l’any 2016, per tal de treballar de forma conjunta les vuit Associacions de Veïns i Veïnes de Vilafranca del Penedès, al servei dels ciutadans i ciutadanes de la Vila,  amb l’objectiu de tractar el que entenem que son els “Grans Projectes  Globals de Ciutat”, per tal de fomentar la solidaritat, la igualtat i la convivència, a traves de campanyes i activitats que sobrepassen el nivell dels barris.

Aquets primers mesos de funcionament, en les reunions periòdiques que tenim establertes amb l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Vilafranca, ja hem tractat varis temes que considerem afecten, per igual, a tots els barris de la Vila.

QUE ES UNA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES ?

És una organització sense ànim de lucre constituïda pels ciutadans i ciutadanes dels barris que, de forma totalment voluntària i altruista,  busquen solucions de qualitat als problemes col·lectius i actuen formulant reivindicacions a les demandes dels veïns en diversos temes com Neteja, Via Pública, Urbanisme, Convivència Veïnal, Civisme, etc. tenint com a objectius prioritaris:

  • Millorar la qualitat de vida del barri.

  • Fomentar les relacions de veïnatge a traves d’activitats culturals, esportives i lúdiques.

  • Ser interlocutor dels nostres veïns i veïnes amb l’Ajuntament i altres administracions.

Si tens aquestes inquietuds o vols proposar-ne d’altres i/o fer qualsevol aportació, et convidem a visitar la seu social de l’Associació de Veïns i Veïnes del teu barri i a participar activament en la seva gestió.

 

!!! Animeu-vos, sereu Benvinguts !!!!  

 

Associacions de Veïns i Veïnes Barceloneta, Centre, Clotes, Espirall, Girada, Moli d’En Rovira, Poble Nou i Sant Julià

Adjuntem els enllaços als diferents mitjans de comunicació que han publicat aquesta presentació……

 

      

 

***************************************************************