Divendres,1 de març de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interésNovetats

Projecte de reforma integral del C/ Tossa de Mar

L’Ajuntament de Vilafranca ens ha presentat el “Projecte de reforma integral del C/ Tossa de Mar” inclòs dins el Pla de Millora Urbana. Properament tots els veïns afectats rebran un tríptic amb tota la informació del projecte així com el calendari d’execució i també es posaran cartells a les entrades dels edificis,  que està previst que comenci el proper setembre 2022 i s’allarguin durant uns 10 mesos.

En breu, aquesta Associació de Veïns,  convocarem una reunió de veïns, amb els responsables del Departament d’Urbanisme per tal ens facilitin tots els detalls del projecte .

Per consultes sobre el projecte poden demanar, cada dimecres, cita prèvia al Departament d’Urbanisme: Els veïns cada dimecres, podem demanar cita prèvia al Departament d’Urbanisme i ens atendran en tot lo que vulguem preguntar i en tot allò que tinguem a bé proposar o suggerir. Poden demanar cita prèvia tot telefonant al 93-8923690, o enviant un correu electrònic a urbanisme@vilafranca.org i l’adreça es Plaça de Jaume I numero 8 segon pis.