Divendres,1 de març de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interésNovetats

Propostes que hem traslladat a l’Ajuntament de Vilafranca dins el Pla de Millora

Com recordareu l’Ajuntament de Vilafranca està realitzant les actuacions  a la via pública anunciades dins el Pla de Millora Urbana que es va presentar fa uns mesos. Independenment de les obres ja anunciades o realitzades i en relació al nostre Barri, aquesta Associació de Veïns, ha cregut convenient, fer un repàs de les diverses incidències, queixes o propostes que tenim en cartera ja siguin aportacions pròpies com dels nostres associats i veïns i les estem fent arribar al departament de Via Pública de l’Ajuntament de Vilafranca.

A tall d’exemple i entre molts altres proposem la millora de la cruïlla d’Amalia Soler amb General Cortijo on hi ha la vorera molt malmesa i els cotxes i pugen a sobre per girar. Reforma del Parc Tívoli on les llambordes que rodegen la pista estan aixecades i molt malmeses, millora de tots els passos de vianants per facilitar l’accés amb cadira de rodes, cotxets, neteja dels imbornals tapats, etc. etc.  

En aquest sentit doncs, animem a tots els nostres associats i veïns que vulguin fer la seva aportació en forma de queixa, proposta o suggerencia ens ho facin arribar a traves de la web, del facebook, del whatsapp, Instagram  o del correu electrònic. 

Associació de Veïns del Barri del Poble Nou  G59163980

C/ Tossa de Mar nº 13, baixos 93-8915625 i Mobil i whatsapp 626191354

veins@veinspoblenou.cat    www.veinspoblenou.cat         www.facebook.com/veinspoblenou.cat   @barripoblenou                                                                                              

 

SOM-HI, FEM BARRI I FEM-LO HABITABLE!