Dilluns,15 de juliol de 2024
Novetats

S’organitza un acte públic en record a Celina Guijo

Des de l’Associació de Veïns del barri de les Clotes s’anuncia l’acte.

Des de l’Associació de Veïns del barri de les Clotes s’anuncia que el proper dimarts, 4 de juliol, a les vuit del vespre a la sala gran de l’Escorxador es farà un acte en record de la Celina Guijo, defensora dels drets laborals, lluitadora veïnal i exregidora del Ajuntament de  Vilafranca, que ens va deixar el passat mes de maig.

La Coordinadora d’Associacions de Veïns i Veïnes de Vilafranca dona recolzament a aquest acte donada la gran tasca associativa que va desenvolupar la Sra. Guijo, durant molts anys a l’Associació de Veïns de les Clotes.

Us animem a assitir-hi!!

Recull de la noticia a RTVVilafranca.cat: Acte en record a Celina Guijo

El proper dimarts es farà un acte en record de la Celina Guijo, defensora dels drets laborals, lluitadora veïnal i exregidora del Ajuntament de Vilafranca

L’acte tindrà lloc a la sala gran de l’Escorxador a partir de les vuit del vespre i serà conduit pel periodista Josep MªSoler amb el fil biogràfic elaborat pel Daniel Sancho. Hi intervindran Justa Jiménez i Joan Anton Ventura sobre la seva etapa a la JOC.  Sobre el moviment veïnal intervindran, Armand Beneito, cofundador de  l’associació de veïns de Les Clotes i Josep Mª Tobella, portaveu de la  Coordinadora d’Associacions de Veïns de Vilafranca.  El record de la seva militància al PSC anirà a càrrec de Roberto  Labandera i de Francisco Romero.  Anna Gual i Joan Aguado parlaran dels 16 anys de regidora al  Ajuntament de Vilafranca. L’acte comptarà amb la col·laboració de Fusió Musical N.L.