Divendres,1 de març de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Històric d'activitats

Tancament de la Matinal a benefici de la Marató de TV3

Ens plau informar que hem tancat la recaptació de la Matinal que, a benefici de la Fundació la Marató de TV3, vàrem efectuar el passat diumenge 19-11-17 amb tota una seria d’Activitats al Parc Tivoli.

La recaptació ha estat de 726,10 euros. La Junta Directiva de la nostra Associació de Veïns va aprovar fer una aportació de 50 euros amb el que l’import final de la Matinal ha estat de:  776,10 euros.

Per ser la primera vegada que s’organitza tots els monitors i professors participants estant molt contents de l’èxit aconseguit.

Des de l’associació de Veïns volem mostrar el nostre mes profund agraïment a tots els monitors/es i professors/es de les diferents activitats, al Grup de Tai Chi,  al Grup de Gimnastes de de l’Associació, al Grup de Ball del Casal d’Avis del Tivoli per el seu sempre gran compromís, als companys de junta per la seva col.col·laboració, a JBD per la sonorització de la matinal i molt especialment a la persona que ha estat la mes entusiasta de les organitzadores i que es la nostra professora de gimnàstica, la Meri Fernàndez, a qui li volem donar també les nostres mes expressives gracies per l’organització de l’acte.

I com no pot ser d’una altre manera, mostrar el nostra agraïment a tots els nostres socis, amics i public en general que va venir a participar activament a les activitats proposades i dipositar el seu granet de sorra de Solidaritat en benefici de la Marató de TV3.

 

!!! GRACIES A TOTS I A TOTES PER FER-HO POSSIBLE !!!