Dilluns,15 de juliol de 2024
Informació Municipal d'interésVeïns, Comerciants i Entitats del Barri

Tancament del local social, anul·lació d’activitats i posposada l’Assemblea Anual de Socis del 18 de març del 2020, amb motiu del Coronavirus

Aquesta Associació de Veïns informa a tots els seus associats, als seus usuaris d’activitats i al públic en general que, atenent a les indicacions del Pla d’Actuació per Emergències associades a malalties transmissibles emergents de potencial alt risc, activat per la Generalitat i subscrita per l’Ajuntament de Vilafranca,  està activa la fase d’alerta d’aquest pla amb l’aplicació d’un seguit de mesures a partir d’avui dijous i durant un període de 15 dies que podrà ser prorrogat en funció de l’evolució de la situació.
Per tant i atenent a les instruccions de les autoritats sanitàries, en reunió urgent, avui 12-03-2020, la Junta Directiva d’aquesta Associació de Veïns, s’ha decidit procedir al tancament del nostre local social i anul·lació de  totes les activitats d’aquesta entitat durant els 15 dies proposats, a partir de dema divendres 13-03-2020.
El proper divendres i atenent l’evolució de les noticies i/o instruccions procediríem o be a la reobertura del local i de les activitats o a continuar amb  el tancament.
Preguem disculpin les molèsties. Per qualsevol urgència que precisin d’aquesta associació poden dirigir un correu electrònic a, veins@veinspoblenou.cat i els respondrem quasi de forma immediata.
NOTA IMPORTANT PELS NOSTRES ASSOCIATS: En línia a l’indicat anteriorment, tanmateix els informem  qu queda posposada l’Assemblea Anual de Socis 2019, que es tenia que celebrar el dia 18-03-2020. Oportunament fixarem una nova data. Preguem disculpin les molèsties. 
La Junta, 12-03-2020